2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@baybarstr gecen hafta benin gvs yapıldı hocam daha sonrada yapılanı duymadım zaten
-
Mülakat sonrası süreç bu yıl daha uzun süreceğe benziyor. Arkadaşlar mülakattan önceki hazırlık sürecinin hızlı ilerlemesini göz önüne alarak mülakatın da hızlı neticeleneceğini düşünüyor, ancak bu yıl 800 kişinin değerlendirmesi yapılacak. Bu nedenle mülakat sonuçlarının açıklanmasının daha uzun sürmesi oldukça olası. Hatta bu tarihin önceki yıllarla kıyaslandığında öyle bir kaç günle değil, belki de bir iki hafta farkla uzayabileceğini düşünüyorum. Yine de en nihayetinde 16-17 Şubat'ı geçmeyecektir.
-
Duyuruyu görünce bir heyecan yaptım
-
Umutlar bir sonraki Cuma'ya :))
-
@mülki-amir bakan bey hala İzmir de. Zaten büyük bir sessizlik var. Şubat 16-17 duyumlarını haklı gösteriyor süreç.
-
@109-dönem, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@mülki-amir bakan bey hala İzmir de. Zaten büyük bir sessizlik var. Şubat 16-17 duyumlarını haklı gösteriyor süreç.
Bakanlık durum yok ki daha Personel’de, Bakan Bey bir anda hadi getirin derse felan anca hızlanır yoksa bekleyeceğiz biraz.
-
@baybarstr ben bugün beklentisi olan arkadaşlar için demiştim diğer durumlardan bağımsız.
-
@heisenbergww, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@amirim-0 duyum var mı hocam
Bi kaç haftaya süreç tamamlanmış olur.
-
@amirim-0 dayım42'nin 16-17 Şubat duyumu gerçekleşecek gibi görünüyor.
-
Bugün Bakanlıktan aldığım bilgiye göre henüz bir çalışma yokmuş. Benzer duyumu bir kaç kişi daha almış.
Yeni haber geldikçe bilgi paylaşımında bulunacağım.
Bekleyişte kalın dostlar.. -
@108-dönem Hocam Cuma ?
-
Bu hafta inşallah bu iş tamam
-
@kurpagribanzarsi senin ki duyum mu hocam
-
ahmet deniz demedikçe inanmam
-
@108-dönem şu zehirli oku atmayın be kardesim
-
@108-dönem komisyon toplantısından mı yoksa bakanlık makamına yapılan toplantıdan mı bahsediyorsunuz hocam
-
@108-dönem eski hesabınız neydi kardeş
-
@ehnehn 108.dönemdi yine. Eğer o arkadaşsa futboldaki kap açıklaması gibi düşünebilirsiniz
-
@108-dönem küsürat verince bir ahmetdeniz havası olmuş hocam
-
@108-dönem bu cuma gelir mi diyorsun hocam