2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
@kaymakamhanım hocam siz değindikten sonra direkt soruyla alakalı değerlendirmeyi okuyup, hocaya yazdım. Hocanın verdiği cevap yazdığım gibi. Gerçi geçen yıl doğru soruyu iptal etmişlerdi buna ne yapacakları belli olmaz
-
@og hocam hiç sorgulamadım artık sonuç açıklanınca göreceğiz ne diyelim
-
@Calebekubann anladim hocam tamamdir osym umarim o sayiyi bizden tahmin etmemizi beklemiyordur
-
Yakın eğitimle iletişime geçtim
90-95 arası saçma bir genel kabul oluşturmuşlar. Bu sınav 89la kapatırsa insanlara ne diyecekler kendilerini nasıl savunacaklar -
@Calebekubann Baya ısrar ettiler verilerine güveniyorlar demek ki hocam
-
@Calebekubann hocam zaten 90-95 gibi geniş bir aralık çok akla uygun bir tahmin şekli değil. Genel kabullerini neye dayandırıyorlar hocam paylaşır mısınız?
-
@raif-puder benimle konuşan kişi çok bilmiyordu tolga diye birisi. Yayın falan yapar hocalarımız değerlendirir cart curt. Buna 90-95 arası de demişler niye dediğini o da bilmiyor
-
Linkten anlayan kimse yok mu yavaş yavaş takibe başlardık
-
Kişiler arasında da ilk günden beri ihtilaf var bence yayında hoca diyor 95 doğru yapamayan mülakata kalamayabilir. Birisi çıkıp diyor 92 3 4 5
-
@ilhannn00 şuan 16 Link var hocam, hangisi kaymakamlık içindir bilmem
-
@bitmediniz, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
maşallah hocam siz mi saydınız helal olsun
-
@ceterissparibuss hocam örnek olarak söyleyeyim. Som yaptığı duyuru numarası 100 diyelim, ben linkteki sayıyı değiştirerek arttırıyorum. 116 ya kadar linke yazınca duyuru sayfasına yönlendiriyor. 117 yazınca sonuç bulunamadı diyor. Buda ösymnin kullanmak için 16 adet link açtığını belli ediyor
-
@ceterissparibuss hocam örnek olarak söyleyeyim. Som yaptığı duyuru numarası 100 diyelim, ben linkteki sayıyı değiştirerek arttırıyorum. 116 ya kadar linke yazınca duyuru sayfasına yönlendiriyor. 117 yazınca sonuç bulunamadı diyor. Buda ösymnin kullanmak için 16 adet link açtığını belli ediyor
önceden tek tek yazarak deniyorduk hocam o yüzden öyle dedim. yeni metod bulunmuş iyiymiş
-
@ceterissparibuss öyle de hocam pekte manası yok gibime geliyor. 16 link var. Hangisi hangisinin, acaba erken mi açıklanır, belli etmiyor ki en azından linki yazınca linkin başlığı çıkaydı iyiydi
-
Bu gece dahil yarın dahi sonuç açıklanabilir.
-
“sınav sonuçları 28.12.2023 saat 09.59 da açıklanacak .
1 alan sorusu iptal edildi .308 kişi mülakata kalacak .87 net altı kapatıyor. birilerine süpriz olacak . hepinize iyi akşmlar . TY küsüm bu arada ordan yazmıyorum artık ”
Ahmet Deniz bu mesajı telegramda paylaştıktan sonra sırra kadem bastı -
@Duran-Emmi, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
“sınav sonuçları 28.12.2023 saat 09.59 da açıklanacak .
1 alan sorusu iptal edildi .308 kişi mülakata kalacak .87 net altı kapatıyor. birilerine süpriz olacak . hepinize iyi akşmlar . TY küsüm bu arada ordan yazmıyorum artık ”
Ahmet Deniz bu mesajı telegramda paylaştıktan sonra sırra kadem bastıAhmet deniz biz senden razıyız
-
@Duran-Emmi en büyük mü bilmiyorum ama çok büyük
-
Üstad Ahmet Deniz’in bu seferki öngörüsü inşallah tutar