2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@Birumut 20-25 dk mı? Bide sizden öncekiler daha kısa. Arkadaşlar o öngörüşmelerden önceden 4kez yaptım. 2 tanesi 2 saat, 2 tanesi 1.5 saat felan sürdü. Mülakatında 10dk filan olduğu söyleniyor. Sayıştay ımızın böyle olması ne kadar üzücü.
-
@pow3rtech yani 2 saat olmadığına eminim. BizZat kendimden ve 3 arkadaşın böyleydi. CV de ne yazdıysanız onlari tek tek soruyorlar ayrıca birde kısa araştırma yapmışlarsa bu konuda soruyorlar.
-
Hala çağrılmadık çok garip
-
@Priss Yalnız değilsin
-
Arkadaşlar herkesi çağırıyorlar merak etmeyin yada geliyorlar eve bugün geldiler ben görüştüm sohbet ettik bir saat felan durup çay içip gittiler. Ben köyde büyüdüğüm için genelde köyden bahsettiler
-
@gevrik eve neye göre geliyorlar dostum önceden haber veriliyor değil mi?
-
@gevrik Şehir neresiydi hocam sizin? Detaylar lütfen
-
Evet arkadaşlar önceden haber veriyorlar , en azından bana verdiler. Ankara'da oturuyorum ben
-
benim 1 buçuk saate yakın sürdü görüşmem. Bir arkadaşımızın da dediği gibi özellikle okul hayatında yaşadıklarımız sosyal hayatımız aile üyelerimiz gibi özel hususlardan konu açıyorlar. Sıcak bir ortamdı. bana ve görüşmesi geçen arkadaşlara geçmiş olsun darısı diğer adayların başına olsun.
-
Arkadaşlar ben de arandım. Şimdilik sadece, ileride bir tarihte ziyaretime gelinebileceği ya da Ankara'ya davet edilebileceğim bilgisini paylaştılar. Yani davetten önce bile haber verdiler gerçekten hayranım bu kuruma
-
Mülakat tarihlerini açıklasalar keşke hiçbişey belli değil.
-
Ben hala bekliyorum işe bak sona kaldık
-
@Priss soyisim sırasına göre mi çağırıyorlar acaba? Sizin soyisim hangi harfle başlıyor hocam? Ben de aranmadım hala
-
bende aranmadım.içime de kurt düşüyor telefon numaramı yanlış mı verdim diye
-
@arthur-smithes benim telefon numarasını arkadaşımdan arayıp öğrenmişler.
-
Çok gerilim yaratmış Başkanlık bu sene Hayırlısıyla neticesini alsaydınız dostlar şu sürecin. Allah yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo Pareto mülakatlar ne zaman olur?
-
@KNUT-Wicksell Bayramdan sonraya kalıomuş:)))
-
@KNUT-Wicksell valla dostum ihraç sayısı çok fazla oldu kurumda. O yüzden çok ince elenip sık dokunuyor bu sene. Zaman konusunda net bir şey diyemiyorum o yüzden. Bu hafta sanıyorum 2014'lülerin yeterlik sınavı yapılacak. Onların Denetçiliğe atanması ile size yer açılacak inşallah. Minimum yapılacak dönemi geride bırakıyoruz. Süreç bayram sonrasına kalmaz diye umuyorum. Şu araştırma süreci tamamlanırsa zaten yapılması, açıklanması 5 gün.
-
@paretowilfredo onların denetçiliğe atanması bekleniosa bizim iş çok uzar ya