Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Arkadaşlar, sınava kayıt yaparken tecil kısmı ile alakalı bir sorum olacak. Benim tecil hakkım bu ay sonu bitiyordu bu sene sonuna kadar askere alım işlemlerini yapmam gerekiyordu. Ancak tezli yüksek lisans hakkı kazandım bir üniversite ve kaydoldum. Başvuru koşullarında en az 31.03.2017'ye kadar tecilli olmak var. Yüksek lisansla 3 yıllık tecil hakkı kazanılıyor diye biliyorum ancak tecilim resmi olarak henüz uzatılmadı. 3 yıllık süreyi ekleyip tecili öyle göstersem ileride sorun olur mu?
-
arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var taşrada uzman yardımcısıyım bulunduğum yeri sevmiyorum meslekte öle sayılır yeterliliğe 1 yıl kala hala yeteınce işi öğrenemedğim düşüncesindeym aynı zamanda Halkbank uzman yard iç kontrolrlük başvurmak sizce doğrumu? biliyorum genelde devlete geçilir ama
-
@aleksiszorba Hocam çalışmayı yoğun tempoyu seven birimisin?
-
@hgrotius hocam çalışmayı sevıyorum ama şu an bulunduğum ortam aşırı sakin çok yoğun bı ortamı hıc görmedim ilk işim bura
-
@kullanıcı yeni kazandıysan kasım celpine 3 yıl ekle öyle gönder. Sorun olmaz. Zaten işe başladığın an askerlik ilişkin olmasın yeter. İşe başlarsanda Bankanın 3 yıl tecili ile tekrar 3 yıl ötelersin. Tahmini başlangıç Şubat 2017 olsa, Şubat 2020 olur.
-
Ben yeni mezunum, geçen hafta askerlik tecil ettirdim , bu sınav için para yatırma ve başvurudan baska askerlik tecil belgesi teslimi yapacakmıyım bir yere ?
-
@fablo hayır
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığını kazanamayınca başka pozisyonlar için değerlendirilebiliyormuyuz bi bilginiz varmı?
-
@hakimim_25 düşük ihtimalde olsa evet. genelde müfettişlik sınavlarında yaparlar
-
@ncbb müffettişlik olmayınca uzman yard.lığı içi arıyorlarsa uzman yard. Olmayınca da belki gişe için yada başka pozisyon için aranabilir belki varmı acaba böyle bir örnek
-
@hakimim_25 kardeşim böyle birşey olacagını sanmıyorum
-
Arkadaşlar ben şöyle örnekler duydum : Bankalarda uzman yardımcılığı mülakat sonucu elenipte gişe görevlisi olması adına arananlar olduğunu. Uzmanlık, müfettişlik gibi pozisyonlarda bu var mıdır? Zor geldi gözüme, müfettişlik mülakatından elenipte uzman yapılan mı varmış?
-
@Antimülakat müfettişlikten elenen veya müfettişlik sınavını çok az farkla kaybeden adaylara geçen sene uzmanlık teklifi yapıldı.mesela adam 39 ingilizce yapması gerekirken 38 ingilizce yapmış. fakat zaten elinde diger banka müfettişliklerini kazabilecek adamları çagırdılar... benim görüşüme göre uzmanlıgı tutturamayanları servis görevlisi yapmazlar. şuna dayanarak söylüyorum şubeler talep gönderir bu talebe göre eleman alımı yapılır eger servis için talep olsaydı onunda sınavını açarlardı.keza geçen sene alınanların büyük kısmı bölge müdürlüklerine aldılar.ayrıca servis görevlisi alımı olacak olsaydı uzman yrd. pozisyonunda 15-16 il eksik onlarıda koyarlardı.. fakat banka sınavlarının sağı solu belli olmadıgı için böyle düşüncedeki arkadaşların girmesinde fayda çünkü böyle birşey yapılırsa pişmanlıktan iyidir
-
@ncbb Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
@Antimülakat müfettişlikten elenen veya müfettişlik sınavını çok az farkla kaybeden adaylara geçen sene uzmanlık teklifi yapıldı.mesela adam 39 ingilizce yapması gerekirken 38 ingilizce yapmış. fakat zaten elinde diger banka müfettişliklerini kazabilecek adamları çagırdılar... benim görüşüme göre uzmanlıgı tutturamayanları servis görevlisi yapmazlar. şuna dayanarak söylüyorum şubeler talep gönderir bu talebe göre eleman alımı yapılır eger servis için talep olsaydı onunda sınavını açarlardı.keza geçen sene alınanların büyük kısmı bölge müdürlüklerine aldılar.ayrıca servis görevlisi alımı olacak olsaydı uzman yrd. pozisyonunda 15-16 il eksik onlarıda koyarlardı.. fakat banka sınavlarının sağı solu belli olmadıgı için böyle düşüncedeki arkadaşların girmesinde fayda çünkü böyle birşey yapılırsa pişmanlıktan iyidir
Evet geçen sene böyle bi durum oldu ancak sınav ilanında da görüldüğü üzere, Müfettişlik sınavında, gk-gy den ve alan bilgisinden soruların en az yarısını, 60 ingilizce sorusu üzerinden de 39 soruyu doğru yanıtlama şartı var. Yani, bu şartların tümünü sağlamadığınız sürece sınav puanı hesaplanmıyor. İsterseniz Alan bilgisinin tamamını doğru yapın; ingilizceniz 38 'de kalırsa Müfettişlik sınavı için puanınız hesaplanmaz. Uzman-iç kontrol sınavında ise ingilizce bölümü dahil bütün alanlar için soruların en az yarısının doğru yanıtlanması şartı var.
-
başvuru yapacağım antalyalıyım ama hangi şehri seçsem... inanılmaz kararsız kaldım.
-
Hangi kaynaklardan hazırlanıyorsunuz arkadaşlar? Bu konuda yardımcı olabilir misin
-
@paretowilfredo Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
@escobar_p Eline sağlık kardeşim. İnşallah olumlu bir karşılık bulur bu. Merakla bekliyoruz gelecek yanıtı.
BİMER'e her başvuru Bakan'a aktarılıyor mu? Şöyle bir akış var başvurumda.
17.09.2016 14:02 tarihinde internet üzerinden başvuru alındı.
03.10.2016 10:58 tarihinde BİMER tarafından BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI (SN. MEHMET ŞİMŞEK) tarafına sevk edildi.
03.10.2016 15:52 tarihinde BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI (SN. MEHMET ŞİMŞEK) tarafından tarafına sevk edildi.
04.10.2016 13:49 tarihinde TÜRKİYE HALK BANKASI ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından soruşturma/inceleme süreci nedeniyle beklemeye alındı. -
Merhaba arkadaşlar uzman yardımcılığı sınavında puanımızın hesaplanması için ingilizce bölümünün yarısını yapmamızmı gerekiyor ?
-
@Kocaseyit Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd. içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar uzman yardımcılığı sınavında puanımızın hesaplanması için ingilizce bölümünün yarısını yapmamızmı gerekiyor ?
Sadece ingilizce değil, diğer bölümlerin de en az yarısının yapılması gerekiyor
-
Bimerden atılan şikayetler direk olarak ilgili birimin yöneticisine aktarılıyor.yöneticiye kalmış durumda otomatik cevap da yollayabilir durumu banka yönetimi ile görüşerek düzeltedebilir.