Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
Aynı anda iki ilana da başvurabiliyor muyuz
-
@mariapuder Ben basvurdum hocam ikisine de bir problem olmadı
-
93-94ten aşağı düşme ihtimali yok malesef.
-
Başvurularını yapan arkadaşlara bir sorum olacak. Tamamladıktan sonra başvuruyu pdf olarak kaydedebiliyor muyuz? Evde yazıcı yok, kaydedilmiyorsa dışarda yapıp çıktısını o an alacağım.
-
@sofokles Yazdır seçeneğini seçtikten sonra gelen kısımda "seçenekler, düzenle" gibi bir kısım olması lazım. Adını tam hatırlamıyorum. Oradan pdf olarak kaydedebilirsiniz
-
@İNSAN teşekkür ederim
-
Basvuru formunda ab uzmanlığı için yds puani istememesi normal mi?
-
@lisbeth Ab için yds puanı isteniyor. C düzeyinde.
-
@oz.ece35 basvuru formunda istenmedi sadece kpssyi seçmemi istedi
-
@lisbeth evet ama ilan şartlarında var. Tcden belli olur zaten.
-
@lisbeth Listeler ilan edildikten sonra belgelerin teslim edildiği süreç var hocam, kesin liste ilanı için. O süreçte YDS belgesi teslim edilmediği takdirde sınava katılma hakkınız olmuyor. Ama her ne olursa olsun, bu aşamada da YDS istenmesi daha doğru olurdu, şimdi karışıklık meydana gelebilecektir.
-
Başvururken Yds şartına dair puan gösterilmesi gerektiğini unutmuş olabilirler : )) Ben şaşırmam yani Msb'nin böyle bir şeyi unutmasına.
Geçen sene bir Excel dosyası vermişlerdi evlerden ırak. Bütün ailemin seceresini tuttum. Listeyi doldurup sisteme yükleyeyim dedim dosya çok büyük dedi : )) Sonra bir şekilde halletmiştim ama tam vazgeçmek üzereydim başvurmaktan o raddeye gelmiştim.
-
Mülakat listesinin hangi tarihte olacağına dair duyumu olan var mı?
-
Başvurular yarın bitiyor, bu hafta açıklanması zor gibi bakalım keşke açıklansa bir an önce bir de belge teslimi süresi olacak falan filan ..
-
@NnN Bu hafta içinde açıklayacaklarını düşünüyorum. İyi düşünelim iyi olsun : )
-
@patronaj inşallah öyle olur yüzler güler
-
Ne zaman açıklanır arkadaşlar arayan soran var mı?
-
Kimse ilgilenmiyor sanırım artık bu ilanla.
-
Bakan açıklama yapınca ne diğer ilanların ne de kpss ücretinin anlamı kalmadı heralde
-
@adayadayadayı ne aciklamasi yapti ki acaba?