Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@Bireysel-başvuru eyvallah.
-
@pozitifdışsallık 1500 TL dönemi. Daha sonuclar aciklanmadi sadece basvurdum. 9unda aciklanacak galiba.
-
@nmp1413 başvurular devam ediyor mu
-
@pozitifdışsallık 30unda bitmis kardesim
-
arkadaşlar merhaba. hacettepe tezli yüksek lisans 2016 şubat kayıtlıyım. Tecil 2019'a kadar gözüküyor ancak hiç derslere gitmedim sadece kayıt yaptırdım. Az önce e-devlet'den öğrenci belgesi almak istediğimde şu anda kayıtlı öğrencilik bilginiz bulunmamaktadır yazıyor ve bu beni korkuttu açıkcası. Bölümden atılmış olabilir miyim? Bunun askerliğe ne gibi etkisi olabilir?
-
@tilt hocam 2 sene gecmedıkçe kayıt silmezler diye biliyorum
-
@tilt ders kaydı ile ilgili sorun vardı ona bakın.
-
Benim için çok çok önemli bi konu hakkında bilgi almak istiyorum. Benim tecilim bitti ve askerlik şubeye gidip durum belgesi aldım 1-30 eylül tarihleri arasında hazılık işlemlerinin başlatılması gerektiği yazıyor yani normal şartlarda kasımda askerim. Fakat malumunuz önümüzde guy ve sgk mülakatları var. En azından bir celp dönemi ertelemek istiyorum. Raporla erteletme durumu var diye duydum nasıl oluyor o hangi tarihlerde alsam olur herhangi bir aile hekiminden yada hastaneden alınsa olur mu. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun. Ortada aralıksız iki yıllık kpss emeği var çöp olsun istemiyorum
-
@tilt harç parası ve ders kaydınızı düzenli olarak yaptıysanız bir problem olabileceğini düşünmüyorum.
-
Tezsiz yl de dönemlik ücreti yatırmayınca okulla ilişik kesiliyor mu net bilgisi olan var mı?
-
teşekkürler arkadaşlar. bölümü aradım bir sorun gözükmüyor dediler muhtemelen e-devlet sisteminde bir hata var anlayamadım. Bu arada tezli yüksek lisans'da 2. yıl sonunda tez önerisi verilmezse ne oluyor bilgisi olan var mı?
-
@kilici 2 dönem üst üste ders almayıp ücret yatırılmaz ise ilişki kesilir diye biliyorum.
-
Yüksek lisans için gidilecek mülakatta da kurum sınavları gibi tıraş olmaya gerek var mıdır acaba ?
-
@mk_38 gerek yok hocam tertipli düzenli git yeter
-
Ben de Tezsiz Yüksek lisansta para yatırmayıp kayıt yenilemeyince kaydımızın silinip silinmediğini merak ediyorum. Sanırım kimse net bilmiyor. Bu dönem kaydoldum, zaten 1.5 sene okuma hakkımı var. İkinci dönem kayıt yenilemezsek hemen kaydımız silinecek mi? (Süleyman Demirel Üniversitesi)
-
@Antimülakat hocam 30 eylül tecilliler için bişeyler yazarmısın malüm guy ekime kaldı. Ekimde açıklansa askerlik tecil edilir mi yoksa askere gitmek zorunda kalırmıyız
-
@pozitifdışsallık hocam muhakkak yazalım bu konuyu.
-
Mrb arkadaşlar. Bir enstitünün online başvurusunda transkripti jpg. formatında istiyor. Bu teknik olarak mümkün değil. Çünkü transkript 4-5 sayfadan oluşuyor. Bunun bir çözüm yolu var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim dostlar
-
@joeblack16 hepsini birleştir. pdftojpg yazarsan google da çevirir.
-
Yok mu şu ilanlarin hepsine bakacagimiz bir adres ?