Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@kilici anladım kardesım de yinede emin olmak lazım
-
@antimadde Ben deneme yanılma yoluyla öğrenmiş olacağım valla veremem o kadar para
-
@Rorschach159 en ucuz sdü 840 tl.oda 15 gün önce bitti
-
Bu konu hakkında sıfır bilgim var yardımcı olursanız sevinirim benim 2018 eylüle kadar tecilim var yüksek lisansla tecil için bu sene kayıt olmam gerekiyor mu yoksa önümüzdeki sene kayıt olsam yetişir mi tecil için
-
@kilici kayıt için kastamonuna gitmek gerekmiyor mu yoksa öyleyse eger harika inşallah öyledir
-
@GAG gelecek seneyede yetişir kardeşim ama bu senede şansını de tezlilerde
-
@pozitifdışsallık Ales ya da yds gerekiyor mu
-
@GAG okuldan okula bölümden bölüme değişiyor ama tezli için ales kesin isteniyor
-
@pozitifdışsallık son bi soru daha sorayım kpss puanım yüksek biyerlere girebileceğimi düşünüyorum giremezsem baharda kayıt oluyor mu oluyosa başvuru tarihlerini falan nerden bulabilirim her okula girip bakmam mı gerekiyor
-
@GAG baharda alımlar az oluyor ama ortalaman, alesin yüksekse girersin. Akedemikadro diye bi site vardı ordan takip edebilirsin
-
@pozitifdışsallık Eyvallah sağolasın
-
@kilici
O zaman 900 e geliyor ben de senin gibi yapacagim.ilk taksidi öderim bakarim işime.. Şu 2 mülakati atlatmayi düsünüyorum onun için bu telaşım bir de askerlik sebeb olmasin elenmemize -
@pozitifdışsallık Kayıt için gitmek gerekiyor hocam o kadar da olsun
-
@davetsiz Yok hocam iki taksit halince ödeniyormuş. 1875*2 yani.
-
@kilici bu da gitti sefere ne talihsiz bahtım var..
-
Kastamonuya gidecek arkadaşlar olursa haberleşelim. Vekalet ile kayıt oluyor birbirimize yardımımız dokunsun
-
Maraşa gidecek var mı? Kilisde tezli bekliyorum çok karışık oldu ya Kilis tezli 4 Ağustos sonuç açıklama Maraş 4 Ağustos kayıt son gün
-
Kastamonu gibi başvuran herkesi alıpta daha ucuz bi okul yok mu dostlar
-
Arkadaşlar benim de ASKERLIK ISLEMLERI
YÖNÜNDEN BIR SAKINCASI YOKTUR yazısı Temmuz 29.da bitiyor yani bu ay sonunda bitiyor.Malum bu dakikadan sonra da çoğu Üni'nin kesin kayıt tarihi Ağustos-Eylül... Yolda belde çevrilip imza attırırlarsa sıkıntı olur mu memurluk için veya üni kayıtı için ??
-
@Rorschach159 tezsize başvurdum gelirse gideceğim büyük ihtimalle maraşa.