Askerlik tecili için yüksek lisans
-
arkadaslar ben dün tezli yl a kayıt yaptırdım askerlik şubesinde 30 eylül 2017 a kadar tecil gözüküyor ama e devlette 29 07 2017 ve altında ertrleme nedenine SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR yazıyor bu anlama geliyor
-
Dostlar yok mu ucuzundan bir tezsiz.
Kaldık ortada yav -
@davetsiz yarım saat önce maraş bitti 950TL daha ucuzu yok malesef
-
@armindo Aynen. Tezlinin tecil süresi 3 yıl 4 aydır ancak 2 yılda dersleri veremezsen atılırsın ve otomatik olarak tecil iptal olur. Yani 2. yılın sonuna kadar 3 yıl 4 aylık tecilin gözükür sistemde... Ama siz yine de öğrenci işlerine onlar mı tecil ediyor diye sorun her ihtimale karşı...
-
@odtüsbky eylül 30"da tecilim bitiyor, tezliden sildirip, tezsinden devam ettiğim aynı üni olmasına rağmen ay cepte? Ama dan sonra dediğin kısmı anlayamadım hocam
-
@antimadde yazdığının aynısını ben de yaşamıştım. Bir hışımla şubeye gittim. Olayı anlattım. Önemli olan bizim sistemdeki E-devlettekini dikkate alma dedi. Edevletteki bizim mezuniyet tarihine göre otomatik yapıyomuş. Emin olmak için gene şubeye sorabilirsin.
-
@Rorschach159 ne diyorsun ya. Ulan hicbir yerden yüzümüz gülmüyor..tuttuğumuz takım bile yenilip duruyor.
-
@davetsiz tek soruyla sakaryayı kaçırdım bende ortada kaldım ortalamada düşük nolacak böyle kara kara düşünmekten bişey yapamaz oldum
-
@pozitifdışsallık
Sakaryada ben de patladim.o iktisat sinavi neydi òyle. Smith gelse 50 alamaz. Zaten sinavda 50 yapani kabul etmisler
Mecbur kazanacagiz 2.10 ort ile direniyorum. Paramla bile kabul edilmiyorum arkadaş tezsizlere -
@davetsiz bende 48 aldım o sınavdan işin komiği kpssde en iyi dersim iktisat 2.20 ortalama anca orda işe yarardı
-
@davetsiz ben de istanbul'dan gidecektim sakarya iktisat yüksek lisansı için;fakat bir takım sebeplerden dolayı gidememiştim.Yazdığından anladığım kadarıyla isabet olmuş, 100 tl cebimde kalmış
-
arkadaşlar lisans ortalaması düşük olup tezsiz yl yapmak isteyenlere kastamonu uniyi önerebilirim çünkü kontenjana başvuran sayısı kadar yazmışlar basvurularda agustosun sonuna doğru başlıyor
-
Sadece İktisat bölümüne %50 %25 %25 şartı koyan bundan dolayı 15.yedeğe düştüğüm sevgili RTEÜ'ne saygılarımı sundum gece gece. %50 Ales %50 Ort. yapsaydı eğer 2.asil oluyordum
-
@sofuoglu
Emin ol çok büyük isabet olmuş. Benim türkiye 13. sü Arkadaş 32 aldı -
@antimadde hocam bir arkadaş bugün bittiğini söyledi hatta fiyatini 950 tl olarak soyledi acaba sizin bahsettiginiz farkli mi?
-
@davetsiz o maraş sütçü imam bugun biten dostum ben kastamonu uniyi söyledim kontenjanı basvuran sayısı kadar basvuru tarihide agustosun sonlarına doğru , dönemlik ücretide yanlıs hatırlamıyorsam 1200-1300 tl arasıydı kastamonu sbe yazıp ilana bak faydası olur sana
-
@antimadde
Hay Allah razi olsun. Hızır gibi yetiştin -
Kastamonu üniv 1875 lira. Ama diğer üniversiteler için sınava girip masraf yapmaktansa Kastamonu garanti o yüzden direkt kayıt yaptırmak en mantıklısı.
-
@kilici kardes ama 2 taksit diğerleri gibi 3 taksit değil totalde yine fiyatı uygun çoğu yere göre
-
@antimadde Hocam totali hesaba alırsak heryer çok pahalı Önemli olan ilk taksit değil mi zaten. Ben ilk taksidi ödeyip daha ödeme yapmamayı düşünüyorum bu durumda da 1.5 yıl tecil oluyor diye biliyorum.