Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@friedman98 nereye başvuru yaptınız hocam ?
-
@economist4692 Süleyman Demirel
-
sdü tezsize bende başvuru yaptım sonuçlar açıklandı ama 19. yedek acaba gelir mi dersiniz ?
-
@friedman98 kurumun kendisi ertelemesi lazim en kotu ogrenci islerini arayin hocam
-
Arkadaşlar üniversiteye kaydımı salı günü yaptım. Öğrenci belgesi ne zaman alabilirim acaba okul başlayınca mı yoksa belli bi tarih var mı ? Tezli program bu arada.
-
@suayipgzc kayit tarihleri bittikten sonra sisteme girmeye basliyorlar unilere sanirim e devleti kontrol edin hocam surekli 2-3 hafta icinde olur muhtemelen
-
@sertcocuk Hocam siz bilgi sahibisiniz sanırım. Peki askerlik ile ilgili bişey yapmama gerek var mı yoksa onlar gönderiyor mu gerekli belgeleri ?
-
@suayipgzc ensitunun kendisi askerlik subeyle iletisime geciyor siz e devletten takip edin sadece en azindan benim bilgim bu yonde
-
adamların ortalaması 95 üstü tezsiz yüksek lisansa başvuru yapıyorlar anlamış değilim
-
@economist4692 acikogretim mezunlaridir hocam ayrica tezli yuksek lisans basvurularinda ales en az %50 etkili ortalamanin etkisi en fazla %20 civari oluyor nihai basari ortalamasi hesaplanirken o yuzden ortalamanin pek kiymeti yok tezlilerde tabi tezsiz ve uzaktan ogretimde eziyorler tabi
-
Arkadaşlar uzaktan tezsiz yüksek lisans kayıt oldum 2019 'ün 7 . Ayına kadar tecil edildi askerlik ilk dönem bitti 2 . Donem eylül de 2 . Dönem harcını yatırmazsam tecil bozulur mu bilgisi olan var mı bu konuda...
-
Arkadaşlar yedekten kazandığım kuruma tahmini ağustos sonu eylül başı gibi evraklarımı yollayacağım ve kurum benden askerlikle ilişiği olmama belgesi isteyecek.Benim tecilim ise 22 haziranda sona erdi askerlik şubeden aldığım belgede ise muhtemel sevk tarihi olarak 30.09.2018 yazıyor celp dönemide kasım 2018.Sizce kurum benden evraklarımı eylül başında istediğinde sorun çıkar mı?
Senin tecilin bitmiş atamanı yapamıyoruz diyebilirler mi? Bu kadar yaklaşmışken atanmaya,sorun çıkmasından korkuyorum. -
@conmaynard hocam aynı durum bende de oldu e devlet farklı tarih askerlik şubesi farklı tarih verdi ve defalarca sordum hangisi geçerli diye bizim verdiğimiz kağıt geçerli diye.
-
@conmaynard Kazandığın kesinse hiç riske girme ahmet yesevi üniversitesi üzerinden uzaktan paralı yüksek lisans kayıtları 23 temmuzda 3000 tl olması lazım 1 dönemi taksit felan da yaparsın. tecil olarakta 1,5 sene koy uzerıne geç derim.
-
@economist4692 Peki hocam kazandığınız kurum size sorun çıkardı mı?
Çünkü ben eylül başında evraklarımı yollayacağım ve gvs geçireceğim gvsde 2 ay kadar sürüyor ve ben bu süre içinde bakaya kalıyorum.Kuru bu durumda senin atamanı yapamayız diyebilir mi bana? -
@economist4692 şubenin verdiği geçerli ıslak imza olduğu için. e devlet otomatik olarak diploma üzerine 2 sene koyar ama şube celp dönemine göre tarih verir.
-
@duymhuyguy evet hocam aynen öyle
-
@amirim 03.08.2017 tarihli duyuru Milli Savunma Bakanlığından gelen uyarı yazısına istinaden “TÜRTEP Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesinin 7. maddesinin 4. fıkrasındaki “Üst üste 2 (iki) defa kaydını yenilemeyenler öğrencilik haklarından yararlanamaz.” ibaresinin, “Her yarıyılda kaydını yenilemeyen öğrenciler, öğrencilik haklarından yararlanamaz.” şeklinde değiştirilmesine karar verilmiştir.
TÜRTEP YÖNETİM KURULU
-
@duymhuyguy hocam e devlette 22 haziran yazıyorken şimdi 31 temmuza kadar askerlikle ilgili bir sakıncası bulunmamaktadır yazmaya başladı.Bu tarihin bir önemi yok değil mi?
-
@conmaynard şubenin verdiği tarih önemli hocam