Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@hgrotius Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:
@Sup3rnatural kayıt silip tekrar kaydolma sürecinde problem olmaz tabi bu süreçte celp dönemi yoksa. Eğer celp dönemi varsa rapor alın.
Teşekkür ederim.
Peki aynı Üniversitesi nin aynı enstitüsünde farklı bir bölüme uzaktan tezsiz yüksek lisans a yaz döneminde başvursam riske atmamak için nasıl olur. -
@Sup3rnatural yine kayıt sildirip tekrar giriş yapacaklar risk konusunda bir şey değişmez gibi.
-
@hgrotius Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:
@Sup3rnatural yine kayıt sildirip tekrar giriş yapacaklar risk konusunda bir şey değişmez gibi.
Şuan kaydımın devam ettiği Üniversite 2016 güz dönemi için 2 eylülde ilan etmiş y.lisans alımını 20 eylül kayıt için son gün ve 22 eylülde öğrenci numaraları duyurulmuş.
Tus a hazırlanan bir doktorum ve ağustos ayında sınav var. Ancak son dönem de kazananlar dahi yaklaşık 5 ay geçmesine rağmen sınavın üzerinden henüz başlayabilmiş değil. Güvenlik soruşturması nedeniyle.
Celp dönemleri şu şekilde yazıyor tam bilmiyorum bu tarihleri güz döneminde tekrar başvursam bu araklıkta ne yapmam lazım tarihler sıkıntı çıkarırmıAĞUSTOS(KARIŞIK SINIF VE DOKTORLAR.) 31 TEMMUZ 01 - 02 - 03 AĞUSTOS
EKİM (SADECE DOKTORLAR) 30 EYLÜL 01 - 02 EKİM
ARALIK (KARIŞIK SINIF VE DOKTORLAR) 30 KASIM 01 - 02- 03 ARALIKBu celp tarihleri güncel mi emin olamadım ama
-
Arkadaşlar diyelim ki ben askerdeyken mülakatı kazandim. Benim hakkım yanıyor mu
-
@aliveli yani bir yere devam ederken oranın kaydını sildirip başka yerde tezsiz yüksek lisans a başlayınca tekrar 1.5 sene tecil uzuyor doğru mu anladım acaba?
-
@AKKygsz ben o şekilde biliyorum
-
10.09.2017 tarihine kadar askerlik bakımından sıkıntı yoktur ibaresi var bende ama tecil bitos tarihi haziran .. Tezsiz yuksek lisans güz donemi için sıkıntıya girer mi acil cevap arkadaşlar lütfen
-
@texsas12 Hocam tam tecil bitiş tarihi ne zaman? Yaşın kaç bir de?
-
@Agor hocam dogum tarihim 15.01.1992 tecil bitis tarihim 10.06.2017 diyor bir universiteyi aradim haziran 2.hafta kesin kayitlar baslar dedi acba gecici kayit belgesi alip erteleme sansim var midir
-
@texsas12 hocam bir konu 29 yaşına kadar yüksek lisanssız tecil hakkınız olma ihtimali, diğer konu ise eğer tecil tarihinize kadar yüksek lisans kesin kayıt oluyorsa ona bir şey diyemem ama benim araştırabildiğim kadarıyla yüksek lisans kesin kayıtları temmuz sonundan önce zor görünüyor, size önerim askerlik bölge müdürlüğünüze gidip tecil hakkınız olup olmadığınızı sormak ve onlara örnek olarak lisans mezunu birinin 29 yaşına kadar tecil ettirdiğinizi söylemeniz, ben yukarıda da bahsettim sanırım 29 yaşım dolana kadar askerlik bölge müdürlüğünde kendileri tecil etti, bu konuyu araştırın, umarım haziran ikinci hafta kesin kayıt yapıyoruz diyen üniversitede de işiniz görülür.
-
@Agor umarım hocam halkbank servis gorevlisiyim yeni basladim özellikle 1 marta kadar tecillileri aldılar.. Universite mezuniyet belgenizi getirin konusalim dedi.. Hocam bide suan tum ozel ve devlet unilerinde kesin kayit tarihleri vs gecti mi acaba
-
@texsas12 geçenlerde bir arkadaş burada bahsetmişti sanırım özellerden devam eden vardı diye ama devlette bu tarihlerde başvuru olmaz sanırım, özellerde de bitmiş olabilir mart başı itibari ile. Eğer bir haber alırsam ben paylaşırım, diğer arkadaşlardan da duyan olursa paylaşır umarım.
-
@texsas12 hocam gördüğüm detaylardan biri de şu mayıs ayı içinde başvuruların başladığı üniversiteler mevcut, nisan sonundan itibaren sıkı bir takip içerisinde olun, biz de zaten takip edebildiklerimizi forumdan duyuruyoruz.
-
@Agor eyvallah hocam size zahmet bende elimden geldiği kadar nisan sonu gibi bolgemdeki ozel unilerin hepsini gezecegim
-
Arkadaşlar allah rızası için haziran 2017 de tecili bitenler ne yapmayı düşünüyor nasil erteletecegiz hangi universiteden malum cogu okul haziran sonu temmuz basi kayit almaya basliyorlar haziranda bitenlerin celp dönemi agustosta mi oluyor lütfen biri el atsin su konuya
-
12344567721
-
@texsas12 Valla bu konuda bende arkadaşların yardımını bekliyorum
-
@texsas12 @leonosm hocam benim tecilim 10.06.2017'de bitiyordu, askerlik şubesine gidip sorduğum zaman, kasım celbine dahil olduğum ve 30 Eylül'e kadar yüksek lisansa başlayıp öğrenci belgesi götürdüğümde yüksek lisans tecili yapılacağını söylemişlerdi bana. Siz de askerlik şubesine şahsen bir sorun.
-
@texsas12 bende öyle düşünüyorum. Yazın herhangi bir YL tezli-tezsiz kaydı yaptığın vakit askerliğin tecil edilir. Min. 3 yıl daha üzerinden bu işi atarsın, başa gelince insan panik yapıyor ama hallettikten sonra diğer insanlara sende bu durumu anlatırsın.
-
@sofokles hocam peki ne için askerlik şubesine gittin ?