2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
P46da puan 89 sıralama 240.. ama hemen hemen aynı sıralamaya p113te 88 puanla sahibim.. Yani bu da demek oluyor ki çoğunluk p46 ile başvurabilir sıralamaya. . Böyle bir durumda 87 civarı kapatır gibi.. Hepimiz hakkında hayırlısı şimdiden. . İlanda hayırlı olsun bu arada
-
Şimdi ingilizce var mı yok mu
-
@dividant2 sınavda var YDS şartı yok hocam
-
@SEO Evet kardeşim. Klasik sınav ingilizce oturumu da olacak.
-
Hocam yds şartı önceki sınavda da yoktu ztn.. biz kpss 2017 sonrası alımda yds şartı olur mu acaba diye tartışmıştık.. umarım kimsede bu sınavda olabilir algısı yaratmamışızdır
-
@hayalimsgk hayırlısı inşallah diyorum o halde umuyorum ki sonuç bekleyen tüm mülakatlar açıklansin ve düşük kapatsin nispeten
-
Bu arada telefondan ilanı indiremedim sgk sitesinden.. direk ilan linki atabilecek olan var mı acaba?
Edit: indirdim dostlar gerek kalmadı sağolun
-
Muhtemelen yönetmelikte bölümlerin asgari puanlarıyla alakalı bir değişiklik olduğu için madde referans verdiler, bu gece yönetmelik gelir herhalde daha ayrıntılı görürürüz ama şu da var, yönetmelik yayınlanmadan puan türleri değişmiş o yüzden tam da emin olamadım neyse hayırlısı olsun bakalım
-
@safiTÜRK69 Kardeşim Yönetmelikte atıf maddede halen yabancı dil var. Yönetmelik değişikliği olması gerekli bakalım bekleyelim. Ama varmış gibi hazırlanmak lazım mevcut durumda.
-
P118 82.4 gelmez sanırım artık sonraki alımı beklicem
-
hayırlı olsun.söylenenler tek tek gerçekleşti.bilgisini duyumlarını paylaşıp duyuran herkesin emeğine sağlık.
-
Sınav konuları ilanda yoktu nasıl oluyor klâsik mi test mi sınav belli değil
-
@paretowilfredo kardeşim yardımcı olur musun
-
@brzezinski Sınav klasik usülde kardeşim .. Sonbahar alımı test olacak
-
@brzezinski teftiş kurulu başkanı Twitter'dan klasik olacağını söylemişti. Sınavın detaylari için yönetmelik değişikliği bekleniyor galiba.. Yazılı sınavı geçme puanı aşağı çekilecekti
-
Hmm eyvallah arkadaşlar
-
Teftiş çalışma yeri neresi arkadaşlar bilgisi olan var mı
-
@nuray Ankara , İzmir ve İstanbulda 2 grup baskanligi( bir Anadolu bir Avrupa yakasinda)
-
@Unforgiven teşekkürler zaten girip girmemekte kararsızım malum sınav süreci yordu artık :(:(
-
Bir hocanın yazısımda şöyle okudum "İngilizce ve kompozisyon alanları ise kısmen formalite gereği yapılmaktadır. Alan kısımlarını geçen adaylar bu bölümlerden elenmemektedirler. Dolayısıyla ingilizcesi olmayan arkadaşlar da gönül rahatlığıyla sınava girebilirler." Hocam doğruluğu nedir @paretowilfredo