2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@kderviş iptal edilmez korkma .esas alinan tarih sinav basvuru tarihidir
-
Ben de dün başvurdum 157 yi görmüştü saat 16.00 civarında.
Posta ile gelen cok başvuru var yalnız şu an için taban puanının ne olacağını tahmin etmek epey zor -
88.7 ile başvurdum 86 85 ile kapatacağını düşünüyorum daha da düşük olabilir yabancı dil ve klasik sınav olacağı için posta ile gönderdim üniversiteden aslı gibidir onaylı örneğini sorun olmadı dün arayıp sordum
-
Arkadaşlar başvuru formuna fotoğrafımızı yapıştırıyor muyuz?
-
@sersev58 evet yapıştırılıyor
-
Son basvuru sayisi hakkinda bilgisi olan varmi acaba yarin sgk tef. Kurulu bas. Vdk baskani gibi taban puanlari aciklarmi
-
@muhtar Bugün başvurdum bende. En son sayı 270 civarıydı
-
@sersev58 bu posta dahil mi acaba
-
Hayırlı cumalar. Türk milleti olarak son günleri çok severiz malum. Bugün başvuran kişi sayısı artar kesin
-
bugün elden başvuran olursa sırasını yazsın arkadaşlar en azından fikir sahibi oluruz.
-
kurumu arayabilirsiniz verilen numaradan ben aradım evrakın vardığını vs öğrenmiştim bi de bundan önceki sınavda sanırım yds 60 şartı istiyordu ondan başvuramayanlar olmuştu 82 81 civarı bi puanla kapatmıştı yazılıyı geçenlerden de 2 kişi elendi diye biliyorum hayırlısı
-
@alpagu dil şartı hiç yoktu, sınavda dil vardı sadece. birde eylül sınavı 87 ile kapatmış
-
Sabah 9 bucuk gibi gittigimde 321 idi son sayfada cok yuksek puanlar yoktu bi tane 89 gordum sadece gerisi 79 85 arasi idi
-
Ama posta ile gelenler buyuk ihtimal o listede yoktur
-
380 civarı olmuş
-
@Kullanıcıadi postayla beraber 400-450 arası olur muhtemelen..yine 87 civarı kapatır bizim gibi 86 civarı olup bir umut diyenlere de posta masrafı güzel teselli olur
-
Benim baktigim sayfaya gore 82 83 civari idi
-
Bence belli olmaz cok umutsuz olmamak lazim ben de 86 kusur ile basvurdum nedense gelecek diye hissediyorum bi umut :)bence umudunu yitirme
-
2011 yılının konu dağılımı bu gene aynısı mı olur boşuna ceza ile icra iflasa bakmayız -
Yanlış hatirlamisim o zaman demekki sene başında niye basvurmadiysam kısmette yokmuş SGK uzmanlığı heralde benim hatırladığım