2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
SGK Teftiş yeni sezonda da inşallah çekonun dahil olduğu puan türlerinden birisiyle de alım yapar
-
@joeblack16 hocam test usulu sinavda ingilizce nasil olabilir sizce. Basitlik derecesini yds ile kiyaslarsak saniyorum cok daha düşükmüş. Ortalama okuduğu metni anlayan biri test usulunde durumu ne olur
-
50 kişilik klasik sınavda bile 87.5 in üstünde kapattıysa teste geçtikleri zaman sittin sene 90 ın aşağısını görmez
-
..............
-
@mostramozic Hocam o konuda bilgim yok maalesef. Ayrıntıları yaz sonuna doğru başkandan öğreniriz. Bir de klasik sınavda 5 katıydı, test usulünde 10 katı olabilir..
-
bu listeler ne zaman açıklanır
-
Aynen şu listeler açıklansa artık puanım 87,53 muhtemelen giremedim galiba ama bir umut az üstü ne kadar üstü acaba
-
arkadaşlar turne süreleri hakkında bilgi var mı? @paretowilfredo
-
@jungss Kardeşim ayrıntılı bir tanıtım hazırlayacağım. Bağlı olunan üstada ve başkanlığa bağlı değişkenlik gösterse de ilk yıllarda parçalar halinde 4 - 6 ay ortalama yakalanacaktır.
-
@paretowilfredo tşkkürler hocam size çok özel bir soru sormam gerekiyor. pm'e bakar mısınız? şuan yazıyorum
-
@jungss Heyecan yaptım Gönder bakalım.
-
az önce dil seçimi için aradılar, bugün yahut en geç yarın açıklarlar herhalde listeyi
-
@kombassankoma en geç yarına açıklanır
-
arayan soran olmadı bi sıkıntı mı var acaba ? kaça düştü ki puanlar neden hala açıklanmadı başkan twiter sayfasını da kapalı yapmış soruyorduk ne güzel
-
Yabancı dil aradılar 2 saat önce.. listeleri de sordum dilleri soruyoruz sonra aciklayacagiz dediler
-
Bende arandım yabancı dil için, yarına listelerde açıklanır mı bilmiyorum ama 2016 ilanında sınava yakın bir zamanda açıklanmıştı. Ama zaten Başkan taban puanı söyledi niye merak ediliyor
-
@2525 başkan tam kusuratı söylemedi ya kardeşim bazı arkadaşların kusuratli puanı ben onlar için sordum
-
@hayalimsgk tamamdır hocam küsüratlarında çok etkili olduğunu düşünemedim bir an Bu arada ikimize de hayırlı olsun. Teftişi de kazanırız inşallah
-
@hayalimsgk @2525 ikinizede hayırlı olsun denetmenlik inşallah teftişi kazanamazsınız
-
@2525 eyvallah hocam size de hayırlı olsun inşallah Allah layikiyla görev yapmayı nasip etsin hepimize