2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
........
-
Arkadaslar sayın başkan konuyla ilgilenecegini yazdı şimdi. . Üniversite onaylı Suretler geçerli olacak. Hayırlı olsun.
-
@hayalimsgk hocam başkana ilettiğiniz için teşekkürler. Aslında oradaki memur da haklı yönetmeliği okudum gerçekten de öyle yazıyor ama başkan devreye girerse bir şeyler ayarlanır. Zaten bu sene bu şekilde uygulanan son sınav olur diye tahmin ediyorum gelecek sınavı ösym yapacak o da onay vs istemez kendi sisteminde diploma vs kayıtlıdır. Ösym ye bazı konularda ne kadar kızsak da teknolojik olarak bir çok kurumdan fazlası ile ileride ve işleyişi oturtmuş
-
@master rica ederim hocam.. Asıl teşekkürü sayın başkan hakediyor sağolsun donus yapıyor. . Bizler işsiz gençleriz sonuçta keşke hersey en başta buna göre ayarlı olsa ama işte. . İnşallah dediğiniz gibi ÖSYM yaparsa sınavı daha kolay olabilir bazı şeyler.
-
Sınav sonuc belgesini onaylatmaya gerek yok herhalde.Birde başvuru formu sitede yayınlanacakmı ilandaki yamuk yumuk biraz
-
Buyrun arkadaşlar. . Sayın baskandan az önce gelen twit..
-
ben yarın üniversiteden aslı gibidir basılı çıkış belgesi gönderecem, bi şansımızı deneyelim, başkanın twitter cevap çıktısını da zarfa mı koysak napsak
-
@kombassankoma ben aradım, okul onaylılar kabul edilecekmiş. Evrakların içine twitter çıktısınıda koydum gönderdim, dediğiniz mantıklı.
-
@menkul_kiymet gerçekten koydun mu hocam
-
@Mimar koydum hocam, neden komik buldunuz
-
twitter çıktısına gerek kalmamıştır emir büyük yerden geldi sanırım yönetmelik çok eski kpss sonucunun bile aslını istiyor heralde ösymnin eskiden gönderdiği sonuç belgesi kastediliyor ancak şuanda sonuçların çıktısını kendimiz alıyoruz
-
arkadaşlar 1 ve 2 yazdığım yerlere ne yazacağız? 1'deki numara okul numaramız, derece ise mezuniyet notumuz mu?
2'deki yere ayrı ayrı iki tane puan türü mü yazacağız. P46, P 113, P118 hangisi yüksekse artık sıralama mı yapacağız? yoksa tek bir puan türü ve puanı yazmak yeterli mi? -
@jungss bi soru da ben ekleyeyim hocam izninle.. Forma fotoğraf yapıştıracak miyiz ?
-
..............
-
..............
-
..............
-
@BahtsizBedevi sinav nasildi hocam girdiginiz
-
..............
-
Aslı gibidir belgesini mezun olduğumuz üniversite yerine başka bir üniversiteden alabilir miyiz bilgisi olan var mı
-
@ilanbekleyenadam sadece noter ve veren kurum aslı gibidir yapabilir. Bunun haricinde başvuru yapılacak kurum aslını görüp yapabilir ama takdirine kalmış.