İçini Dökmek İsteyenler...
-
@1903bjk
Kadınların erkeklerle eşit olması adına yürütülen düşmanlıktır feminizm. hak arıyorsan, eşit olmak istiyorsan zaten erkekleri rakip olarak görmek durumundasın. işin doğallığı böyle.bir de merak ettiğim şu ki acaba bu savaş ne zaman biter, hiç düşündünüz mü, mesela ne zaman eşitliğin sağlanacağını düşünüyorsunuz? kafanızda şu şu gerçekleşirse bu agresif üsluba son vereceğiz diye düşündünüz mü, yoksa bu savaştan ciddi ciddi tatmin olduğunuzu itiraf edemeyecek misiniz?
daha önce bir erkek tarafından gerçekten sevilmiş, karşısına ona değer veren normal bir erkek çıkmış hiçbir kadın gidip feminist olmaz kimse kusura bakmasın.
-
@davetsiz
Linc mi etmisim? Gayet usturuplu bi sekilde aciklama yaptim "okuduklarim" ve yasadiklarimdan yola cikarak.
Asil siz " gidin hemcinslerinizle evlenin", " kininizde bogulun" gibi cumleler kurarak linc ediyosunuz farkinda degilsiniz..celisiyosunuz kendinizle.
Nasil bi cevreniz var neler izlediniz neler gordunuz bilmiyorum ama eger boyle seyler varsa, direkt olarak" feministlerden nefret ediyorum "demek yerine feminizm adi altinda linc edenler deseydiniz daha anlasilir olurdu ne demek istediginiz.Biz de degerli zamanimizi cevap vermek icin harcamazdik.
Neyse uzatmicam iyi gunler -
@davetsiz
Isin mantigini burdan anlatmaya calismak anlamsiz..Catismadan, kavga etmeden, dusunduklerimizi ozgurce ifade edebilcegimiz platformlarda yuz yuze karsilasirsak eger o zaman konusuruz arkadasim.iyi gunler diliyorum. -
Kim ne derse desin kpss süreci insanı evlilikten uzaklaştırıyor belli bir yaştan sonra da artık iş iyice imkansızlaşıyor. Çok örneğini gördüm bunun onun için bence kariyer herşey değil aile kurmak daha önemli:)
-
@davetsiz hahahah:) en azindan kastettigin seyin arkasinda durabilecek kadar dik olmani beklerdim, su yazinla sadece güldürdün Tabi haklisin evde yabancilar hukuku calisirken benim yazdigim evlilik uzerine yazidan bir kac dakka sonra "gidin kiminle evleniyosaniz evlenin" diyisinin aniden icine dogan hisler oldugunu tahmin etmem gerekirdi.tevafuk iste degil miKusura bakma:))
-
@1903bjk canim benimayni sekilde.. ne kadar guzel anlatmissin, ne kadar guzel yazmissin hayran kaldimBende senin gibileri gordukce gurur duyuyorum, hayran kaliyorum. Bu forumda karsilastigimiz gibi a dedigimizi z anlayanlar olcaktır. Fazla uğraşmaya gerek yok, onlar sadece anlamak istediğini anlarlar sen ne anlatırsan anlat fayda etmez. Biz bizi anlayalım, çevremizdekilere güzel örnek olmak için uğraşalım yeter
-
@impressiveunit ahh..insallah bizler de cocuklarimiz icin sizin anneniz babaniz gibi ebeveynler olabiliriz. Ne mutlu sizin adiniza daAnlasildigimi gormek mutlu etti, cok saolun
-
@kilici ben kariyer ile aileyi kiyaslamadim zaten. Bahsettigim evlenmek icin evlenmemek gerektigiydi. Toplumun bize dayattigi seyi yapmak zorunda olmayisimizdi. Sevilerek yapilmis bir birliktelik tabiki cogu seyden once gelir. Ama bir kıyaslama yapmamı istersen de kariyerde yabana atılacak bir konu değil, hatta gunumuzde kadinlarin önceligi olmali.
Ben cok bürokratlar gördüm, üst makamlara gelmeden önce esiyle birlikte cok skinti cekmis, ama üst makama gelince ilk is esini aldatmis. Bu hayatta anneye babaya bile bi yere kadar güvenilmesi gerektigi taraftariyim. Cünkü insan bu, beşer şaşar. Sen güçlü olcaksın, bunu kadın veya erkek diye ayırmak gereksiz. Güçlü insanlara yanlışlar daha az yapılıyor, muhtaç insanların daha çok üzerine gidiliyor.
Her neyse, senin benim ne anlatmak istediğimi anladığını biliyorum:) o yüzden uzatmayacağım.bu uzatmamış halin mi diyebilirsinOrası ayrı:p -
"daha önce bir erkek tarafından gerçekten sevilmiş, karşısına ona değer veren normal bir erkek çıkmış hiçbir kadın gidip feminist olmaz kimse kusura bakmasın."
Suan burda kavga etmek yersiz de, @davetsiz arkadasim bu dedigin soz mu simdi:) ben kendi adima konusayim, gayette bir erkek tarafindan zamaninda cok deger gormus sevilmis biriyim. Sizin dediginiz gibi feministler cirkin ve erkeklerin deger vermedigi kizlar olmuyor yani. Suan yazdigim yazidan sonra olayi bu noktaya getirmis olmani saskinlikla izlesem de sunu belirteyim:
Ben istersem dunya guzeli olayim, ya da beni yuz milyon insan sevsin deger versin.bu benim kadinlarin ugradigi haksizligi savunmamam icin bir etki olamaz. Agri patnosta esine diski yedirmeye calisan kisinin videosunu izleyince bu gozler, dayanamiyor insan iste. Bunu sen ve senin gibi dar bakis acisina sahip insanlarin anlamasini beklemiyorum. Ben hemcinsimin o sekilde asaglanmasini veya kiyafetinden dolayi yargilanmasini yediremiyorum kendime. Ya da dayatilan seyi yasamak zorunda oldugunu dusunmesine tahammul edemiyorum. Of neyse ya.
Ayrica emin ol feministler icin senin zihniyetindeki bir kisi ona deger vermis neeee sevmis nee.emin ol umrunda olmaz Tey allam ya. -
@1903bjk İçini Dökmek İsteyenler... içinde söyledi:
@davetsiz
Isin mantigini burdan anlatmaya calismak anlamsiz..Catismadan, kavga etmeden, dusunduklerimizi ozgurce ifade edebilcegimiz platformlarda yuz yuze karsilasirsak eger o zaman konusuruz arkadasim.iyi gunler diliyorum.Ben de iyi gunler diliyorum. Herkesin görüşüne saygılıyım. Ayrica evet feminizm adi altinda erkek düşmanlığı diye belirtmeliydim kabul ediyorum..
-
@kismetnasip
Gerek üslubun, gerek yazdıklarının içeriği berbat,anlamsız ve saldırganca..
Bu yüzden cevap vermemeyi seçiyorum. -
@kismetnasip Biliyorum ben seni biliyorum:)) Evlenmek için evlenilmez tabi o ayrı konu. Burası karışmış iyice daha fazla karıştırmayalım
-
@davetsiz hahahah:) uslubumun berbat oldugunu dusunmesem de, en azindan beynimdeki dusunceler berbat degil diye huzurluyum suan:) hadi eyvallah
-
Silinmiştir
-
@davetsiz hocam sizin çok mu canınız sıkılıyo? Yazdıklarınızı okudum ama malesef biraz mantıksız buldum. Belki normalde böyle bi insan olmayabilirsiniz,söyledijlerimi ofansif algılamayın ama mevzuya çok gereksiz bi noktadan dahil olmuşsunuz. Arkadaşın ilk yazdığı iletiye ve sizin yazdığını cevaba tekrardan bi bakın derim. Ne demek istediğimi anliycaksınız. Mutlu günler.
-
@Sami İçini Dökmek İsteyenler... içinde söyledi:
Değerli yönetim @davetsiz rumuzlu şahıs terbiye sınırlarını aşarak insanları aşağılıyor. @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli . Bu başlıktaki son iletilerini lütfen inceleyiniz.
Ahaha elinden şekeri alınmış çocuklar gibi şikayet etmişsin beni dostum sen kimsin tanımıyorum belki ilk kez görüyorum ismini bu forumda ama ben forum açıldığından beri buradayim ve kimseyle kolay kolay tartışmaya dahi girmem bilenler biliyor zaten bizi. Ahlak bekçiliğine soyunup terbiye sınırı falan demişsin göster bakayim en ufak bir terbiyesizlik nerede yapmışız? Akşam akşam canımı sıkma başkalarının tartışmalarına da böyle bodoslama dalma
-
@kismetnasip içimi dökmüş kadar oldum sağolasın, oh be
-
Silinmiştir.
-
@Sami
Halkı kin ve düşmanlığa mı? Ahahaah
Yok kardeş;
"Cebir ve şiddet kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs" ettim. Git savcılığa ver -
@davetsiz hocam biri kimse o, kimseyi rahatsız etmesin onlar da erkeklerin hareketlerini bu kadar eleştirmesinler. Erkek olmak bunu, korumayı, gücü-lafı-avantajları doğru kullanmayı gerektirir. Hoş değil söyledikleriniz erkekleri temsil etmez de Allah'tan, feminizm içeriği açısından bilmiyorum ne kadar ilgilizsiniz, verdiğiniz örnekle magazinsel şekilde değerlendirilemez. Kadın arkadaşlarımız aklı başında insanlar yetiştirecekler ama hocam biz de değişelim.