İçini Dökmek İsteyenler...
-
Bütün ümitlerim yerle yeksan oldu yarın ankara yolcusuyum o kadar çaba emek para harcanıyor of ne yapacağımı bilmiyorum sıkıştım kaldım
-
@Antimülakat gecmis olsun hocam
-
@keynezyenciii hepimize geçmiş olsun
-
İçim içimden geçti
İçim içime geçti
İçim içim geçti
Dur diyen olmadı
Gitti git dedi
İçim içimden bitti.. -
Bazen beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum. Ben olmasam başka biri olurdu nasılsa diye düşündüğünü, kendi hayatın için ailen için yaşadığını görüp susmak...
-
Müsaitseniz şuraya biraz içimi dökeyim. Dün benim doğumgünümdü. 27 yaşıma girdim. Bunun hüznü yetmezmiş gibi babamla günlük bir rutin haline gelen kavgamızı ettik. Kavga dediysem o bağırdı ben dinledim. Sonra büttün gün kimse hatırlamadı. Bende bişey demedim. Ben böyle özel günlere çok önem veririm huy işte. Herkesin doğumgününü hatırlar özene bezene kutlarım. Ama bir kişi mi hatırlamaz arkadaş. Azıcık üzüldüm galiba. Velhasılı günlerden bi gündü işte. Diğerlerinin aynısı olan.
Ha bu arada tam gün bitmek üzereyken watsapp durumuma bugün doğumgünüm olduğuna dair bişey paylaştım. Sonra gelsin mesaj yağmuru. Ben hatırlattıktan sonra kutlasan neee kutlamasan ne diyemedim tabi. Nazikçe tişikkirlir dedim. Şu an hala da diyorum. Bu özür faslı epey sürer. -
@bombiksmori https://m.youtube.com/watch?v=kgv2wlxr76I doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
-
@bombiksmori ya Özür dilerim bilseydim dün olduğunu dün Kutlardım
-
@lasans teşekkürler hocam çok incesiniz:)
-
@bombiksmori canim benim nice mutlu senelere Basak kadini Bende basagim:)
Ozel gunlere ozel kavga o gunun dogasinda mi var bilmiyorum:) gecen sene de benim dogumgunum baya olayli gecmisti. Devaminda kardesiminki de. Hatta pastanin ustune cay dokup pastayi ziyan edicek bi kavgaydi Suan sebebini hatirlamiyorum ama unutulmayacak dogumgunlerin arasina girdi:)
Ben de ozel gunlerde kutlayanin cokluguna degil, deger verdiklerimin kutlayip kutlamadigina bakarim. Onlar kutladiysa ne hos.. kutlamadiysa moral gider:(
Her neyse..bir sonraki yasini isinde gucunde kutlamak nasip olur umarim Nice huzurlu senelere -
@bombiksmori vallahi bilmiyordum bilsem kutlardım sen de benim gibiymişsin nolacak halimiz sence bombiks
-
@kismetnasip yaşasın başak kadınlarıı:)) çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın:) sizin olay epey büyükmüş, bizim ki baya kendi halinde küçük bişeydi
-
@Tolgahan-Ayyıldız nerden bilecektiniz hocam:) Allah sonumuzu hayretsin diyorum hep. Siz de öyle diyin:)
-
Bombik kutlu olsun benimde bir eyluldu benim bi ailem ikide arkadasm kutlar gerisi hatrlatirim anca merak etme kimsenin hayatinda oyle dogun gununu heyecanla bekleyen arkadaslari yok zaten oyle insanlar yok hayatta artk sen de sana ne yapildiysa uygula nice mutlu yaslara atandigin bi yasin olur ins
-
@keynezyenciii artık beklentiye girmemeyi öğrendik zaten:) yeni yaşımız bizlere hayırlar güzellikler getirsin inşallah:)
-
@bombiksmori sen sınava girecek misin
-
@Tolgahan-Ayyıldız yok hocam başvurmadım. Kendimi geçindirmeye yetecek bir işim olana dek sınavlara ara verdim:)
-
Bazen yaşadığımdan emin olamıyorum,sanki bir şeyi bekliyor gibiyim..hayatım askıda gibi..hiç işim olamayacakmış hiç emeklerimin karşılığını alamayacakmışım gibi korkular düşüyor yüreğime
-
İçime dönmeyi becerebilseydim eğer, belki de içimi dökmeye gerek kalmazdı.
-
@irmak :(:( nekadarda ben bir isim olsa sanki tum hayatimasihirli degnek degecek