İçini Dökmek İsteyenler...
-
@davetsiz hocam emin olun sizin hikayeye kıyasla " bak iyi çocuk işi de var bi görüş tanıdıkça seversin" gibi türlü çeşit ikna çabalarıyla sürekli birilerinin karşısına çıkmaya zorlanan bayanı oynamak çok daha zor:face_palm_tone1:
-
Ne olacak böyle ya , hiç tadımız yok. Hele şu X bitsin..Yok bilmem ne..Her gün bir şey ertelediğimi fark ettim..Kendimizi mi kandırıyoruz nedir?
Hele şu Ramazan bir geçsin.. -
hele şu okul bitsin,hele şu kpss bitsin,hele şu kurum sınavına da gireyim,hele mülakatı da geçeyim,hel şu mülakatlar açıklansın,hele güvenlik soruşturmaları da bitsin,hele ilk maaşı bir çekeyim şeklinde uzuyor benim açımdan liste.şu anda altıncı aşamaya gelmiş bulunmaktayım.sabır taşı çatlardı ama beklemeye devam
-
Yıllardır kendime güvenerek yaşadım kendime hep olum sen çalışırsan yaparsın dedim nispeten de hayatım böyle geçti.Başarısız olduğum zamanlar oldu ama o zamanlarda ben çalıştım ama olmadi kelimesini hic kullanmadim demekki adam akıllı calismamişsın olum dedim.Ama bu guy sınavını kendime olan güvenimi cok fena sarstı ile defa çalıştım ama olmadi dedim açık konuşmak gerekirse kaybedeceğim düşünmemiştim o kadar çalıştım kazanırım diyordum ama olmadi.Insan kendine olan inancını kaybedince hedeflerini hayallerini idealistligini de kaybediyormuş.Hedefim muy idi ancak guyu bile kazanmadığım için resmen yıkıldım.
-
@guyan-gelmiş 3 kez guy'a girdim yazılıyı bile geçememiştim. Sonra hiç aklımın ucunda olmayan gümrük muhafazaya girdim ve oldu. Gittiğim yerde eşim çıktı karşıma ve üstüne bir de çocuğum var. Demem o ki her şey olur hayatta çünkü bi "ol"duran var mutlaka. Sabır ve selamet sizinle olsun.
-
@osaduman hocam o konularda sonuna kadar haklısınız dediginiz surece benzer sureci bende yaşadım ve suan cok mutluyum huzurluyum ama kpss a da olan inancimi kaybettim sadece bu yoksa Elhamdülillah hayatimdan memnunum
-
@davetsiz sanki ölümü kendime yakınlaştırmak için yaşıyor gibiyim. Hiç heves kalmadı ne araba ne ev ne evlilik ne .... Bilmiyorum bir uçurumdan atladım bakalım kim tutacak veya tutmayacak.
-
İnsanı korkutan şeyler yazmayın. Psikolojik gerilim yaşıyorum burada. Normal modumuzu da hiç etmeyelim arada güzel şeylerde oluyor hepimizin hayatında. Şükür çok önemli mesele, gerçekten şükretmek için kendimizden daha kötü durumda olanlara bakmalıyız, kendimizden daha iyi olanlara ulaşabilmek için de şükür ve sabırla çalışmaya devam etmeliyiz.
-
Nolmuş yahu burda böyle...
Gecemiz karanlık ama ışıksız değil arkadaşlar farkına varın. Ayaklarımı gıdıklayan topraklardan umuda selam olsun :girl_tone1:)
-
mutlu olanlar, bizi iç dünyamızla baş başa bırakın yav.
konuyu amacından saptırmayalım, hadi başka başlığa -
@Fişek-MORGEN agzinu kirdigimin garibanligi :):):) koptum varya sabah sabah
-
Hamdolsun her halime.
Bendeki derdi nimet sayanlar var, şimarikliga luzum yok.
Fakat dizlerimdeki yaralar her gecen gun daha fazla derinlesiyo,her dususumde kalkmak biraz daha zorlasiyo.
Olsun.
Hep boyle gitmez ya, karanliklarimiz elbet bir gun aydinliga kavusur.
Bizim de mutluluktan uyuyamadigimiz gecelerimiz olur.
Bugun olmaz belki ama bir gun mutlaka olur.
Inan."Ic dokus" degil; "ic cokus"
-
@davetsiz Her şeyde olduğu gibi duygularda zıtlıklarıyla anlamlı değil mi, kederinizi düşündüğünüzde ölen neşenizi de hatırlarsınız aslında bence dışlamamak lazım :girl_tone1:
-
@Hayatım-Sınav üstelik birine 'mutlu ol,güzel düşün,pozitif hisset' demek ben mutluyum ve bunları her saat düzenli olarak alıyorum demek değil ki
-
Camları sildim ve şu an bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyo:) sabah zaten havanın halinden belliydi ama annem harika bir tesbit yaptı "yağmur yağacak diye cam silmeyelim mi":)))ev kızı olmak zor acil iş lazım :face_palm_tone1:
-
@Hayatım-Sınav yok yav dışlamak ne haddimize
-
@bombiksmori Aslına bakarsanız benim için tam da o demek :girl_tone1:
-
@Hayatım-Sınav mutlu olmak ayrı 'mutluyum' diyebilmek apayrı güzel şeyler:)o vakit ne mutlu size
-
@bombiksmori Hem güzel hem de cesaret gerektiren şeyler. Mutluluğun kokusuna gelen asalaklara rağmen, vazgeçmedim dillendirmekten diyeyim ve gideyim çok döktüm bugün içimi :girl_tone1:
-
Fuck off neyini içimi dökeyim herşey leş kere leş