İçini Dökmek İsteyenler...
-
Siz hiç Thor’un öfkesini tattınız mı, çekicinin titretişini… Parçalı bulutlu havada çakan şimşeğin gürleyişini duyduğunuz ama. Şimşeğin gürleyişiyle birlikte parçaların nasıl damla damla yere düşüşünü de gördünüz biliyorum ve en nihayetinde berrak mavi ve tek başına parıldayan güneşi. Karşı gelebilen günebakanlara aşk olsun. KPSS’yi sırtımdan atmak Thor’un öfkesinden kurtulmak gibi
-
Niye her ilde yapilmaz ki bu sinav!!
Niye 2 senedir yasadigim sehirden kilometrelerce uzaklikta olan baska bi sehre gitmek zorundayim!
Hayir, her seyden yakinan biri degilim aslinda.
Ama zaten icimde aileden harclik almanin buruklugu varken, kendimi yuk gibi hissederken bu kadari da fazla be arkadas! -
Ben oturduğum yerde gireceğim ama bunlara tepki göstermemiz,gerekli mercilere itiraz etmemiz gerekir.İnsanların işini zorlaştırmaktan başka birşey yapmıyorlar.Hep mağdur edeceğine biraz da kolaylaştır işimizi.Ama suç bizde de var.
-
Hayatımızda böylesine ince düşünceli biri olsaydı belki her şey daha kolay aşılırdı..
-
@bombiksmori burda da bir tezatlik var ama en zor zamanı yaşayan karşıdaki kalkıp giden de karşıdaki. Karşıdaki zor zamanda ise kalkip gidersin yol parasini gönderip sen gel demek ayıptır
-
2016 KPSS sonrası insanların içlerinde dökülecek enerjimi bıraktılar ki...
-
@guyan-gelmiş hiç böyle düşünmemiştim hocam haklı bir çıkış olmuş:) ama yine de bazı mücbir sebepler gitmeyi gerektirebilir. Şayet benim gibi işsizse ihtiyacı olacaktır:)
-
Seven adam zor zamanda da olsa, iki eli kanda da olsa, yürüyerek de olsa gider öyle burjuva gibi al 200 ü dara düştün mü kalk gel mantığı çok saçma
-
@Estevez hocam capsten soğudum yeminle:)
-
Herkesin yükü kendine ağır derdi dedem büyüdükçe daha iyi anlıyorum bu sözü, herkes birşeyler yaşıyor herkes dünyayı kendi heybesinde taşıdıklarından yorumluyor o sebeple herkesin derdi çok, herkes mutsuz ya da herkes umutlu herkes kahraman.
Diren İnsanlık karanlığı da yeneceğiz.Bencillik, çıkar ilişkileri, samimiyetsizlik ortadayken bu insanlar nasıl hala çok iyi dostlarmış gibi görünebiliyorlar, ben neden onlardan uzağım hala bilmiyorum.
Rol yapamayanlar derneği..birikti dostlar birikti, dertler kederler birikti..
-
@davetsiz maalesef o kesim kendi dünyalarında yalniz kalamayan, özerk düşünce alanlari olmayan insanlardan başka alanlari bulunmayan kesimdir. Bu yuzdendir ki sahte dostluklar ve iliskilerle yaşamlarına devam etmekteler. En iyisini yapmaktasiniz uzaklarinda olmak.
Onlara denebilcek şey koskoca bir yazik.. -
4 yıl üniversite okudum 2014'te mezun oldum. 2015ten beri kpss sürecindeyim. psikolojik olarak çöktüm. sınav açıklanana kadar bari özelde biraz çalışıyım dedim kafamı toplamak adına, iş yok. bugün turkcellden aradılar çağrı merkezi için. lise mezunlarıyla aynı işi yapıcam( küçümsemek adına yazmadım, 4 yıl boşuna okumuş gibi hissettiğim için yazdım) kendime yediremesem de mecbur gidip kabul edicem. o da alırlarsa tabi daha 25 yaşındayım ama gerçekten kendimi bitmiş gibi hissediyorum...
-
@busus ben de ayni süreçleri yaşiyorum . Yalniz değilsin. Ama ümit etmek sabretmek ve azim sürdürebilir olmalı, olmalı ki emeklerimizn karşilğini alabilelim. İnşallah Rabbim karşiliğni verir emeklerimizn. Sıkma canini, biraz daha sabır çoğumuzda aynı durumlar:(
-
Üçüncü girişim sınava bu senede kötü geçti herkesin gözü benim üzerimde ben ise yıkılmışim dağılmışim
-
çok ciddi bi şekilde kpss surecindeki herkesin psikolojik destek almasi gerektigini dusunuyorum. zaten depresyona meyilli bi insan olarak 2.yılımda o kadar tukenmis hissediyorum ki en son guy sinavini kazanamadigimi gorunce ailevi seyler de ust uste geldi saatlerce agladim. yoruldum,biktim,tukendim. depresyon,anksiyite bozuklugu,panik atak ne ararsaniz var. ailemle aram kotu babamla gorusmuyorum anneme yuk olmamak icin gizlice garsonluk yaptim bi sure.ama artik bas edemiyorum birakicam diyorum verdigim emeklere uzuluyorum sonra ozeldeki tecrubesizligimi dusunuyorum oraya baslarsam ve mutlu olamazsam bi daha donmek zor olacak doye birakamiyorum.sanki beynim eriyor bugune kadar okudug siirler,kitaplar izledigim filmler gidiyor.entelektuel birikimini eritmis bombos mutsuz vasifsiz bi seye donustugumu farkediyor,kendime saygimi kaybediyorum.baya doktum icimi.cozumi ne bilmiyorum ama guclu olan yilmayan arkadaslari tebrik ediyorum.ayni durumda oldugum arkadaslarim da kendime diledigim gibi guc diliyorum.
-
Hepimiz benzer durumdayız. Stres kaynaklı hastalıklar da cabası: reflü, anksiyete bozukluğu... Ben de 2014'ten bu yana kpss ve diğer sınavlarla uğraşıyorum ama artık bu sene de olmazsa özel sektörde bir şekilde işe başlamayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Allah sabır versin hepimize.
-
@kilici bende aynı düşünüyorum hocam girerkende bu sene son sınav dedim. özellere bakmaya başladık hakkımızda hayırlısı...
-
@totti senin yine bekleyen bir sevgilin var kardesim bizde o da yok tarkanin dedigi gibi para yok is guc yok sevgili yok yok oğlu yok yok
-
@russellwestbrook inşallah beklemeye devam eder diyorum artık
-
@totti insallah kardesim Allah gönlüne gore versin insallah bir an önce güzel bir kuruma atanıp mutlu bir yuva kurarsiniz