2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@totti
Gümrük açıklanır umarım yarın..Ancak aciklanirsa ptt'ye başvuru yüksek kapatmz -
siteye girilmiyor
-
Aynen girilmiyor
-
Arkadaşlar ben sabah girdim kaydı sonuna kadar getirdim mezun olduğum bölüm maliye işaretledim en sonunda girmiş olduğunuz bölüm seçtiğiniz kadro ile uyumsuz dedi. (Gişe ve büro personeli sevmiştim).
Şimdide giriyorum ama KPSS yılı ve puan türünde seciniz seçeneğinden başka bise yok. Sabah 2016 ve P3 secebilmistim -
@maliyefs ayni problem b ende de var.e mail attim henuz donmediler
-
@crowdıngout 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı içinde söyledi:
@maliyefs ayni problem b ende de var.e mail attim henuz donmediler
her tıkta ayrı bi sorun var..gece 2 de 3 te mi yapsak başvuruyu napsak
-
Basvuracaklar puanınıda yazsa . Ben 82.45
-
83.7 benim puan
-
Arkadaşlar yakın zamanda düzeltirler son dönemde her sınav başvurularında bu tip sıkıntılar yaşanıyor.
-
Benimde 83.9
-
ben başvuru esnasında kpss yılı'nı seçemiyorum hangi tarayıcı ile yapıyorsunuz arkadaşlar?
-
Başvuruyu yapabilen var mı ben yapamiyrm
-
Ben de hala ulaşamadım başvuru sayfasına. Hem Explorer hem de Chrome'dan denedim ikisinde de sonuç alamadım.
Aslında başvuru tarihinden önce de Duyurular kısmına tıklamıştım ama sayfa görüntülenememişti. Başvuru tarihi henüz gelmediği için daha açılmadı belki de sayfa diye düşünmüştüm. Anladım ki yanılmışım... :'D -
@Htc
Bende yapamadim bakalım inş.duzelir bir şey var mi -
@rlg
Bir şey varsa yazacaktim -
Puanı kritik eşikte yani 85 ila 80 arasında olan arkadaşlar için öncelik başvuru yapmak olmamalı şahsi kanaatimce.Yapılması gereken ilk iş Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan sonuçları açıklamasi icin bir şeyler yapması daha makul çünkü yaklaşık olarak 800 adayın bu kadro için çekilmesi anlamına geliyor, bu çok büyük bir sayı..Karar kritik eşikte olanlarda, umarım rasyonel düşünüp hareket edilir.
-
@gokhan kardeşim haklısın da bunun için gümrük ve ticaret bakanlığına mail atmamız lazım ptt başvuranlar mağdur olmasın diye. bende gümrük sonucunu bekliyorum.. @Antimülakat hocam bunun için gümrükte mail atılabilecek bir birim var mı ?
-
Varsa öyle bir yer seve seve yapalım maille cozulecekse uğraşalım hocam..inançlı adamlarız birilerinin hakkini yemeyelim boşa sebeb. @texsas12
-
@gokhan kardeşim baktım da mail adresi vs göremedim..bişeyler yapmamız lazım tez elden
-
MERHABALAR BİZ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞININ MÜLAKAT SONUÇLARINI BEKLEMEKTEYİZ. 6 OCAK 2017 DE MÜLAKATLAR SONA ERDİ.. ŞUBAT 13-18 TARİHLERİNE RASTLAYAN PTT BAŞVURLARI , GÜMRÜK SONUÇLARI AÇIKLANMADIĞI İÇİN ANLAMSIZ KALMAKTA ALIMLARIN AZ OLDUĞU BU SENELERDE BİZ ATAMA BEKLEYEN GENÇLERİ MAĞDUR ETMEKTEDİR. EN AZINDAN GÜMRÜK SONUÇLARI PTT BAŞVURULARININ SON GÜNÜ OLAN ŞUBAT 18 E KADAR SONUÇLANMASI HALİNDE BAŞVURULARINI YAPAN ADAYLAR ELİNİ VİCDANINA KOYUP BAŞVURULARINI GERİ SİLECEKLER YADA KURUMA MAİL ATACAKLARDIR.GÜMRÜK SONUÇLARI AÇIKLARSA PTT YE BASVURAN İNSANLARA DA BİRER İŞ KAPISI AÇILACAKTIR.. SORUNUMUZU DİLE GETİRECEĞİNİZİ DÜŞÜNMEKTEYİZ..( NOT: HER 2 ALIMDA DA P3 PUANLARI KULLANILMAKTADIR)