2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@De_lorean milleti korkutma .orasi da bi ekmek kapisi .kendi isinle ilgilen vebal alma.sana cehenneminde basarilar
-
@Teklif-eğrisi neden korkutayım cehennemde allahtan gelen boşver takılma Türkiye'deki en çapsız yöneticilerin çok olduğu kib
-
@De_lorean
Keyiften secmiyrz bizde amma el mahkum -
@rlg agam git KPSS çalış ama girme fırsat bulamazsın bu kurumda girdin mi kalıyorsun
-
@De_lorean
Neden baska kuruma gecis yapabiliyoruz sonucta bir sure issiz kalmaktan iyidir diye basvuruyoruz hem Allah askina aciktan alimlarin hangisi tamam bu guzel diyebilcemiz kadar bekledigimize degecek kadar iyi. -
@rlg aga 4 5 yıldır buradayım o sürede KPSS kurum sınavları son kurşunlarımı sıkıyorum sizin için dedim ben kuruma girince ne demek istediğimi anlayacaksın not ben ihsli değilim
-
@ali-asker bugun açıklanır mi
-
@brzezinski açıklanmaz hocam ben dün aradım pttyi henüz hazır değil listeler dediler
-
@bines hafta içi demişti de arkadaş ondan dedim hocam hazır değil derken az mı kaldı acaba tamamlanmasına
-
Hocam hangi numarayı aradınız?
-
@Dikotomi 03125095676
-
@brzezinski o konuda bilgim yok maalesef konuştuğum kişi daha hazır değil listeler internetten takip edin dedi
-
@brzezinski hocam tek soylenen bu hafta aciklanacagi.bundan baska bir sey gercekten bilmiyorum.insallah dogrudur adamin dedigi.mahcup olmak istemiyorum size karsi
-
sürecin hızlı ilerleyeceği kesin. 2.500 kişilik alıma da bir an evvel çıkmak isteniyor. Bu hafta biter mi bilmem ama çabuk sonuçlanacağını bekliyorum.
-
Ptt nin istanbul alımından ise başlayan oldu mu acaba yani güvenlik soruşturmaları sonuçlandı mi bilen var mı
-
@Economi90 aranıp falanca ilce boş orasını istermisin denen kişi olmuş başka forumdan.sanirim ufak bir ilde ikamet ediyor şahıs zira büyük şehirler 4 6 ay arası değişiyor soruşturmalar
-
@zaknafein tamam hocam çok teşekkür ederim
-
Guv.sorusturmasi 4-6 olursa daha cok beklicez o zaman mulakat basarili olsa da
-
@rlg boşver hocam kontrolünde olan şeyler için üzül elinde olmayanlar için değil
-
@zaknafein
Haklisiniz hocamda istem dışı hayirlisi bkalim