Olası Sonbahar Dönemi İdari Yargı Hazırlık
-
@FC-Real-GDP İstediğim tek meslek hocam. Başka bir yere girsem de 35 e kadar şansım var zaten hakimlik için. Hayırlısı.
-
@SSK nerdesin acaba? mayısta olur mu ki idari?
-
@FC-Real-GDP aman ne iyi
-
@deniz-kıyısı iyi olan ne?
-
@FC-Real-GDP dalga geçilmesi
-
@lulu Merhaba, şu an için Mayıs ta bir sınav ihtimaline dair bir bilgi yok bende. Bir ümit, en ufak bir ihtimale dair bir bilgim olsa inanın hemen yazarım buraya. Ben bu ilanda sayının son 2 sınava göre az olmasını, adli yargı için bile ihtiyacın acilliğinin kalmadığı artık alımların normal seyrinde 500-600 şeklinde ilerleyeceği sonucunu çıkarırım. Bu arada yanlış anlaşılmasın, şu an ilan daha yeni geldi bir sonraki alım,ilan vs bir planlama duymadım. Burdan Mayıs ayında da ilan gelmez kanısına kapılmayın.
-
@SSK hocam sizce 2018 yılında idari hakimlik açılır mı ? Mayıs veya Aralık ?
Senenin tümünü değerlendirirsek yani ..
Tahmininiz nedir ? -
@SSK teşekkür ederim çok.
-
@Suigeneris Kardeş sen riski minimaliZe et dediğim gibi. Kaçırma hiç bir sınavı. İdari yargı açar ama ne zaman belli olmuyor göründüğü gibi. Kaymakamlık vs... kaçırma derim
-
Sınav yattı, geçmiş olsun.
-
@mr.aday hocam bu zor zamanlarda yanımda cok oldun Allah yolunu açık etsin hep . Tecili bozdurup kasım ayında askere gitme kararı aldım . Nisan'da Allahh nasip ederse geri döneceğim .
-
@Suigeneris Tecili bozma bedelli gelebilir
-
@Suigeneris Bir bilgim yok maalesef Bence 2018 de açılır. Ama sanki Aralık daha yüksek ihtimal. Mayıs da adlinin ihtimali bile düşük bence.
-
@mr.aday hocam 2019 da bitiyor tecil risk alamam . Askerlik engel herşeye zaten . Kasim ile nisan arası hiç bisi yok zaten : ) : )
Büyük bir ihtimal idari hakimlik Aralık olacak çünkü adlı hakimlik sınavından sonra 5 ay sonra idari hakimlik ve tekrar adli hakimlik açılmaz yada çok düşük diyelim . Muhakkak yıl sonuna idari hakimlik gelir ama .. -
@SSK hocam çok haklısınız ...
-
Arkadaşlar twitterda etkinlik yapmaya çalışıyor bir kısım kişi ve katılım çok az gözüküyor adalet bakanının attığı ilan twittinin altına ve #idarihakimlik hastagi ile belki katılım çoğalsa bişeyler olabilir
-
Themis kursuna giden arkadaslara umit kaymak martta ilan gelecek demis birakmayim demis
-
@sbf13 mart niye onu Anlayamadım . Mayıs olmasın o ?
Olabilir mi ya cidden kafam çok karışık askere gitmeyi düşünüyordum . -
@sbf13 Arkadaşlar İNANMAYIN. Onlar bu işin ticaret kısmıyla ilgileniyorlar. İlan gelmeden önce de Aralıkta idari yargı olacak diyorlardı hani n'oldu?
-
@kilici kimsenin bizi düşündüğü yok gerçekten,ben henüz hakimliğe çalışmaya başlamamıştım ama takipteydim bu başlığı da ilanı görünce sınava girip elenmiş gibi canım sıkıldı birde kaç aydır çalışan arkadaşlar var.Allah sabır,kuvvet versin cümlemize.