Olası Sonbahar Dönemi İdari Yargı Hazırlık
-
Ne zor bi süreç iki yıldır ilan bekliyorum bi kere geldi hala bekliyorum
-
@Suigeneris Gk-Gy bu sınavda hayat kurtarır. Olabilecek maksimumu yapmak hatta 27-28 bandına çekmek, alanda büyük rahatlık sağlar.Çünkü ortalama olarak herkesin kafasında 1 ders aşırı problemli olur. Ve her sınavda mutlaka adayın iyi bildiği derslerden birinde sorular sıkıntılı acayip gelir. Yani kısacası alanda mutlaka bir aksaklık olur , Gk-Gy burada resmen sigorta gibi rahatlık sağlar.
-
@SSK hocam artık gk gyde de değişik şeyler yapmaya başladılar . Geometride çok iyi olmak lazım . Problemleri yok Edip geometri sormaya başladılar . Ben sınavda yaptım geometri .
İdari hakimlik bence 2018 yılının sonuna kadar 1 defa açılır ....
100 kontenjan açılır oda kimbilir ne zaman . Çünkü sizin bu anlattiginiz durum çok doğru . İhtiyacti , bina sayıları , dosyalar vs şeyler .... -
@Suigeneris Ben 21 e 53 yaptım 780 lerdeydim yine arkadaşım 21 e 56 yaptı 360 lardaydı. Alan ağırlıklı olmak üzere tüm dersler çalışılmalı.
-
@mr.aday 1 netin 100 kişi oynattigini biliyorum . Kontenjan 200ken durum böyle ise kontenjan 100 olursa düşünemiyorum .
-
@mr.aday birde iskelet bir kadro var . Asıl onlarla mücadelemiz . Çok iyi hazırlanmak lazım 8 kitap bitirdim . Hala sıkıntıdayim . Gk- gy eksik birde alan unutuluyor sürekli.
-
@Suigeneris Kitap bitirmek değil kitap sindirmek bir de sınav günündeki ruh hali çok çok önemli. Rabbim zihni açık tutsun emeklerimiz zayi olmasın o bize yeter. Ben de kanunları tek tek hazırladım kendi tarzıma göre. Bugün hmk ve idare mahkemeleri kanununda değişiklik olmuş sanırım onları da yenilemem gerekiyor.
-
@mr.aday sindirilsin diye 3 tur yaptım işte . Evet değişti hmk da bilirkişi seçimi değişti . 1-2 birşey daha değişti ama hep adli kısma özel . Bu zamanin tüm idari hakimlik sinavlarinda çıkmamış cikmazda .
-
Sinav idariler icinde insallah gelir, duam o yonde. Ama gelmezse aralikta sadece adli gelirse ben mayista bir hakimlik sinavi olacagini dusunmuyorum. Bir sonraki seneye kalir idari.
Ne yapalim, kimse kismetinden fazlasini yiyemez. Bekleyelim bakalim️
-
@Suigeneris Temyiz süresi değişti diye biliyorum hmk da
-
@mr.aday varsa öyle bişi haber edersin demi ? Ben değişmedi diye biliyorum .
-
@kismetnasip Sen de çok haklısın aslında . Aralıkta açılsa 5 ay sonra bir daha açılmaz . Belki 2018 aralık idari -adli olabilir .
-
Hmk da temyiz süresi değişti. bir aydan iki haftaya düştü.
-
@kilici ne zaman değişti bu peki ?
-
@Suigeneris 1-2 hafta olmuştur heralde. Çok yeni yani.
-
@kilici hmk da köklü değişiklik olacak deniyordu ne oldu tamamlandı mı?
-
@burcuburcu Şöyle bırakayım buraya.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/08/20170805M1-1.pdf
-
@kilici teşekkürler yeni hmk masrafı çıktı
-
@burcuburcu Çıktı üzerine değişiklikleri not almayı düşünüyorum
-
@kilici 20/07/2017 çok güncel bir zaman diliminde baya bir madde değişmiş çok teşekkürler .