Olası Sonbahar Dönemi İdari Yargı Hazırlık
-
@GARAM Yok hocam seneye bu zamanlar açılır açılırsa
-
Uzuntumun tarifi yok ama bunda da var hayir demekten baska bi sey beni avutmuyor. Daha cekecek sinavimiz varmis demek ki ne yapalim
-
Kesin olarak bilgi sahibi olan olursa paylaşsın lütfen
-
Acaba ilkbaharda idarenin gelme ihtimali var mı yoksa umutlar bir sonraki sonbahara mı kaldı
-
@bestof92 3 seferdir ust uste alim geliyor, ben ne yazikki baharda alim olcagini dusunmuyorum
-
@bestof92 yani umutsuzluk dagitmak istemem ama kendim icin de gorusum bu sekildeydi. Keske gelse ahh ak keske ama suan moral olrak cok kotuyum ne yalan diyeyim
-
@kismetnasip hocam çok iyi anlıyorum sizi ben de kendimi sonbaharda sınav olur diye hazirliyordum ben de çok üzüldüm
-
Teyit edildi arkadaşlar 2017 de olmayacakmış
-
@GARAM nerden
-
@GARAM Bakanlık duyurdu zaten başka teyite gerek yok ki
-
@kismetnasip hakim beyden
-
@kilici ayrı bi ilan gelir ihtimalleri var
-
Ayrı bir ilan gelmez artık. 3 haziran sınavını da ilan gelmeden önce duyurmuşlardı şu kadar kişi alacağız diye aynen o şekilde de ilan gelmişti. Sosyal medya veya bimer den talep edilirse yoğun şekilde belki bir ihtimal idari yargı için de ilan gelebilir.
-
Arkadaşlar bakan değişikliği sanıyorum planları etkiledi yoksa 2017 sonunda idari yargı açılacağı fikri hakimdi. Gidişata bakarsak 2014 aralık, 2015 mayıs, 2016 aralık şeklinde gelişti. Mayıs olma ihtimali yok değil bakalım süreç nasıl işleyecek.
-
O kadar idari hakim açığı 120 kişiyle mi doldu yani
-
@deniz-kıyısı doldu hocam doldu
-
24 aralıktan beri sınava hazırlanıyorum , ne kpss ne kaymakamlık sınavına başvuru yaptım sırf sınav olacak diye .. acayip oldum ya . Şimdi kpssye dönsem mayıs sınav olur kesin
-
@FC-Real-GDP Hocam şu halde bile güldürdün ya ne diyeyim yapma volkan yapma
-
2018 mayıs ayına sınav için fikri olan var mı peki ? Yoksa direk 2018 aralıgi mi bekliyecegiz ?
-
@kilici fazla takmayın bence. başka sınavlara hazırlanmayı deneyin. son sınavda mülakatta elendim ben. sınav açılmaması mülakatta elenmekten iyi belki. ibf'den idari hakim olmak çok zor. ümitlerinizi idari hakimliğe bağlamayın. şahsi fikrim bu.