Olası Sonbahar Dönemi İdari Yargı Hazırlık
-
@GARAM themis ile justice aynı şeyler .
-
Arkadaşlar anayasa idara ve i yargı için kanunnameyi mi yoksa ayrı ayrı themis mi hangisini önerirsiniz ?
-
@Suigeneris daha önce sadece themisin idari yargı kitabını kullandım. Sitelerde ikisinin de ayrı çalışma kitapları da var. Nihai olarak zaten alırken inceleyeceğim
-
Cikmis sorularda da yeni basim beklemeye gerek var midir sizce? Yarin konsensus alacaktim da
-
@Alchemist çözümleri güncellemeleri iyi olur aslında.
-
@Alchemist konsensus kullanıyorum ben daha çok ezbere dayalı. Yine de kullanacaksan ezber için iyi ama daha sonrasında özgün sorularla bence desteklemelisin. Güncelleme fazla yok aslında ama yine de uğramamak adına yeni baskıları beklemek bence de mantıklı
-
Herkesin bakış açısı sınava illaki farklıdır . Belki tavsiyeye kulak verenler olur diyerekten şunu söylemek istiyorum : Konu kitaplarına çalışarak yorum ve bakış açısı kazanmak bu sınavın %75 lik kısmını oluşturur diyorum . Geri kalan %25 lik pay ise hepimizin ortak noktası o da , Çıkmış sorular ve özgün sorular . Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz insALLAH.
-
@GARAM justice var ama hmk gibi mantigini oturtamadigim bir ders var tek sikinti cektigim ders diyebilirim onun için konu - soru yapabilecegim tek kaynak konsensus o nedenle almak istiyorum. Ben birkac kitapciya sordugumda guncellenecek mi bilmiyoruz ama agustos sonuna kadar bekleyin dediler
-
Hangi kitapların yeni basımı çıkacak soru bankalarından ??
-
İktisat temelim yok hergün biraz baksam sınav için yeterli olur mu?Yoksa diğer kısımlara ağırlık vermek daha mı mantıklı olur.Tecrübeli arkadaşlar bi yardimci olursa çok sevinirim
-
@yourdreams hergun biraz baksan sınava kadar ful yaparsın 4 soruyu.
-
Murat hoca facete sinava ciddi hazirlanin sistemde degisiklik olabilir demis
Oturum sayisi, soru sayisindan bahsetmis. Acik ucluyu kastetmedigini belirtmis fakat bian acik uclu olur diye kalbim yerinden cikti ilk okudugumda. En nefret ettigim sistem acik uclu insallah oyle bir sey olmaz. Soru sayisi artirmasida sorun degil bilen her turlu yapar kanaatimce. -
@kismetnasip Facebook kullanmıyorum . Yazıyı kopyalama yapabilir misin ? Böyle birşey en az 1 sene önceden ÖSYM tarafından haber verilmez mi ? Örnek kpsss soru sayısı artırıldı geçen seneden herkese duyuruldu .
-
@Suigeneris hocam onu beceremem de her seyi yazdim konusulanlari. Bu sinava yetismeyebilir belki diye de eklemis. Acikcasi gunum mahvoldu bu aciklamayla. Hani soru sayisi artsin filan umur etmiyorum da acik uclu filan olur kalpten giderim. Tabi murat hoca acik ucluyu soylemedigini yazmis o ayri ama korku girdi bi kere icime
-
@kismetnasip tamam şimdi çok açıklayıcı oldu:) Açık uçlu olmaz bence de orda bende rahatladım . Kpss gibi soru sayısı artar ve kpss gibi oturumlara bölünebilir . Oda seneye olur . Ama inşallah ibff kotaya dokunmazlar şimdi bu geldi aklıma bide:(
-
@Suigeneris birisi yazmis yorumlara da simdi gordum, kota sayisi etkiler mi demis oda etkilemez sanmiyorum oyle bir calisma duymadim ama olursada lehinize olmaz demis Ben de kotayla alakali bir sey olacagini dusunmuyorum:( neyse ya korku iyidir belki daha iyi calisiriz
-
@kismetnasip valla çok sağol nelerin haberini verdin şuan : ] Büyük ihtimal bu sinav da normal olacak . Fakat önümüzdeki mayıs banko idari yine açılır yeni sistemde ilk sinav gerçekleşir . Ben burdan onu da çıkarırım
-
@kismetnasip sınav ilanı için nediyor hoca peki ? Kasım veya Aralık mi diyor ? Bilgin varsa bir zahmet...
-
@Suigeneris hakkimizda hayirlisi:( bakalim neler olacak. Sorunsuzca ilanin geldigini gormek duasiyla Diger mayisa kadarda hakim olmus oluruz ins
-
@Suigeneris onla ilgili bisey demiyor ama grupta aralik ayi hakim