Olası Sonbahar Dönemi İdari Yargı Hazırlık
-
ekimde olmasın zaten kaymakamlığa hazırlanıyoruz. kasım aralık ideal.
-
@yourdreams geçen senelere bakarak yorum yaparsak niye böyle oldu ya . Çok anlamsız bir gidişat var . Sınavın Kasım veya Aralık olması gerekir . İlan ile sınav arasında makul bir süre olması gerekir . Bunlar hep sınırlamanın ölçütleri çünkü . Hakkın özüne dokunacaklarsa sınava çalışıp emek vermenin ne anlami kalır ki . Olağan üstü hal sürekli uzatılıyor diye herseye heran hazırlıklı olmak bu kadar olmamalı . . .
-
@Suigeneris Olası Sonbahar Dönemi İdari Yargı Hazırlık içinde söyledi:
Arkadaşlar murat hoca Facebook'ta hakimlik sınavı ile ilgili birtakim açıklamalar yapmış. Her an herşey olabilir diye birde calisma programı yapmış . Okuyan / gören var mı ?
Murat hocanın her zaman yaptığı gaz verme çalışmaları bunlar Ama gerçekten de ilanın gelmesi yakındır geçmiş yılların ilan gelme tarihlerine bakarsak.
-
@kilici eyvallah : ) yani diyorsun ki ekimde olabilir sınav ?
-
@Suigeneris Hiç bilemem onu. Hakimlik sınavlarının ayları mayıs ve aralıktır. Büyük ihtimal aralık olur gibi.
-
@kilici evet . . Hayırlısı olur umarım . Geniş programimi ona göre yaptım . Şimdi herseyi bırakıp test cozmek çok uzaklaştırır beni sınavdan. Malum kaliteli hukuk sorusu da pek yok piyasada . A veya B hocalarının bakış açısıyla hazirlanmis soru bankalarına sadece tekrar olsun diye bakmak istiyorum.
-
Biraz bencilce olacak belki ama inşallah sınav ekim ayında olmaz ağustos 15 gibi çalışmalara başlamayı düşünüyordum ekim olursa mümkün değil yetişmez bu sınav için bence min 3 aylık bir çalışma gerekli kasima bile razıyım ama inşallah ekim olmaz sınav tarihi bir an önce kesinleşsinde şu belirsizlikten kurtulalım
-
Yeni Adalet bakanı Abdulmahit GÜL oldu . Bakalım şimdi neler olacak ....
-
Ekimde sınav olmaz.İlana çıkma tarihi belki eylül gibi olabilir.Biz hazirda bekleyelim.Icerlerden ciddi duyum alan arkadaşlar varsa arada yazarlarsa iyi olur.Olma ihtimali nedir bilsek ona göre davranabilsek keske
-
@Suigeneris linki paylaşabilir misiniz size zahmet olmazsa?
-
@krtdtl Ben de duydum böyle birseyi . Ondan sordum işte burda duyan gören var mı diye .
-
@paretowilfredo hocam . Artık bir haber bekliyorum senden inanki çok mutlu edersin . Su ilan işi ne oldu bakıyor musun , araştırıyor musun ?
-
@Suigeneris Dostum haberleri salıyoruz karşılığını bekliyoruz. Balık tutmak gibi düşün Ancak bakan değişikliği ile bir süre boş geçebilir. Sayın Gül'ün gelip şöyle bi işleri toparlaması herkesle bi istişare etmesi lazım. Sonrasında ilana ihtiyaç dahilinde çıkılacağını düşünüyorum. Bu Bakan'a bağlı olmasından daha çok ihtiyaç ile alakalı. Bekleyip göreceğiz.
-
@paretowilfredo cok açıklayıcı oldu tesekkur ederim . Böyle bir açıklamaya göre sınav aralıktan önce olmaz heralde .
-
Monopolün hakimlik ders notlarını kullanan var mı ?Nasıl merak ediyorum
-
@yourdreams geçen yıl güncellenmemişti, almadan kontrol edin.
-
2016 temmuz basımları
-
@yourdreams monopolun sitesinde 2017 yayınları var bi bak derim. Bende içeriğini merak ediyorum kullanan arkadaşlar var mı?
-
Ben almış bulundum soru bankalarını sevdigim için hmk dışında diğerleri iyi gibi.Ama Ahmet nohutcudan çalıştığım için bunlar baya özet geldi bana kısa çalışıp soru çözmek isteyenler için güzel
-
@yourdreams soru bankasında themis yada Justice düşünüyorum. Fakat yeni baskıları önümüzdeki ay ancak çıkar sanırım. O zamana kadar da zaten konu çalışmak en doğrusu