Olası Sonbahar Dönemi İdari Yargı Hazırlık
-
@Suigeneris hocam ekonomiden kasıt kamu ekonomisi mi yoksa ayrı olaraktan iktisat çalışması mı yapmamız gerekiyor
-
@GARAM iktisat çalışması . Makro ve mikro . 4 soru geliyor.
-
@zenginmemur kaymakların kursu fena değil diye biliyorum. Monopol'e yazılanlar oldu daha önce ama nasıl çok bilmiyorum.
-
Saka gibi temmuz 6 oldu . 1 tane duyum yok. Durum çok çetrefilli ...
-
@paretowilfredo hocam . Hala yok mu bi haber . Ekim olmaz ama dimi rica ediyorum dönüş yaparsanız memnun kalacamm.
-
@Suigeneris ankaradan kadroların şiştiği fakat yine de ihtiyaç olduğu yönünde duyum aldım. %90 ihtimalle ilan gelir dendi. Tabi ne olacağı belli olmaz
-
@GARAM bilgi için sagolasin , ilan için şüphemiz kalmadı artık . Fakat tarih veya ay ile ilgili bir duyum aldınız mı ? Veya sorabiliyor musunuz ?
-
Hangi dersle başlayacağıma karar veremediğim için başlayamıyorum Önerilere açığım
-
2019 da yürürlüğe girecek olan maddelerden soru gelme olasılığı var mı??
-
@yourdreams % 0 olarak görüyorum . Parlamenter sistemde iken Başkanlık sisteminden soru gelmesi ruhsal bozukluğa işaret olarak algılanır . Buda osym komitesine tepkilere yol açıp soru iptallerinden tutun , sınav iptaline kadar gider.
-
Bakmayı düşünmüyorum açıkçası zaman kaybı olarak görüyorum ama insan bi acaba diyor umarım soru gelmez.İlan ile ilgili duyum var mı ?
-
@yourdreams yok için rahat olsun . Bu konuda bana güvenebilirsin . Çünkü anayasal metin değişmeli ilk önce . İlan ile ilgili çok söylenti var . Ekim - Kasim- Aralık söylentileri . İnsALLAH Aralık olur .
-
@Suigeneris hocam inşallah dediğiniz gibi olur. En gec aralık olsa agustos gibi ilan gelebilir sanırım. YokSa daha mı erken gelir?
-
@ceronimo tam net değil işte bu kisim . Bekleyip göreceğiz .
-
@Suigeneris Simav olsun da tarih pek de önemli değil. Sınava odaklanmak lazım diye düşünüyorum. Yani ilan olmadan odaklanabilen sınav ne zaman gelse halleder.
-
@ceronimo Çok güzel bir bakış açısı bu . Tebrik ederim . Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sınav aralık olursa eğer daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
-
@deniz-kıyısı en az bildiğiniz veya hiç bilmediğiniz ile başlayın derim. Geçen sınavda vergiden çok yanlışım vardı. Ben vergiyle işe başladım.
-
merhaba arkadaşlar hmk nın 45 maddesinin değişeceği söylenmişti. var mı öyle bir durum
-
@ecem merhaba . 266 / 268 / 269 271 /274 / 279 ve 344 . Maddeler 29.11.2016 tarihinde değişmiştir . Madde ,45 ile ilgili bir değişme cetvelde göremiyorum. İsterseniz detaylı birde siz bakın .
-
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak medeni hukuktan