BDDK 100 Personel Alım Duyurusu
-
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK, 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK'nın yaptığı açıklamada BDDK'nın kariyer meslek personeli unvanında 100 kişilik personel alımı yapılacağı duyuruldu.
Yapılacak 100 kişilik personelin 45 tanesinin bankalar yeminli murakıp yardımcısı, diğer 45 tanesinin bankacılık uzman yardımcısı, 10 tanesinin de destek hizmeti niteliğindeki birimlerde görev almak üzere BDDK uzman yardımcısı olarak 100 kişilik alım yapılacağı bildirildi.
-
hangi puan turu
-
Geçen yıl p 35 olarak hatırlıyorum
-
@vmy ilanla ilgili şu an tüm detaylar yok hocam, geldikçe konuşulur.
-
ntv de işsizlik oranını düşürmeye yönelik bir hamle olarak vurgulanmış bu alim. komik.
-
İlan henüz gelmedi arkadaşlar. İlana çıkılacağı kesinleşmiş oldu. 45 + 45 + 10 olarak hangi unvanlarda hangi birimlerde personel alımı yapılacağı belirtilmiş. Ayrıntılar geldiği sürece bilgi paylaşımına devam edeceğiz.
İnşallah gönlünüzce olur her şey.
-
Ihraclarda en ciddi oranda personel.erozyonu yasayan kurumlardan biri suphesiz bddk oldu. O yuzden bu al bile sadece bir merhale olacaktir devami gelecektir. Guzel bir alim.
Calisma yeri Istanbul'dur.
Ust kuruldur, maas durumuyla alakali emsal kararla 666 haksizligin giderilmesi noktasinda murakiplik meslegi ucret iyilesmesi yasadi sanirim. Uzmanlardan emin degilim. Eski ust kuruk duzeni ile iyi ucret aliniyor..
Meslege dair ayrintili bilgileri iceren bir yazi hazirlayacagiz.Simdiden hayirli ugurlu olsun dostlar.
-
Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu BDDK 100 kişilik personel alımı yapacağını duyurmuş. Güzel oldu bu. Fakat destek hizmeti niteliğindeki birimlerden kasıt ne acaba?
-
Beklediğim sınav geldi.Orhan Sevilengül'ün kitabına an itibariyle başladım
-
geçen sene yeminli murakıp yardımıcısı 25 kişi civarında alım yapmıştı 85 le kapatmıştı bankacılık uzman yardımıcığı 78 le kapatmıstı p 35 bu sene 45 er kişi yakın puanlarla kapatır herhalde yada 1 kac puan üstü
-
@Affectio-Sctts Geçen senenin puanlarını paylaştığınız için teşekkür ederiz hocam. Eminim ilan ile ilgilenen adaylar için faydalı olacaktır.
-
@Phoenix geçen sene yeminli murakıp yardııcılığına puanım yetiyordu hazır olmadığım için girmemiştim inşallah bu sene nasip olurda gireriz
-
@Affectio-Sctts 45 kişi ise 900 kişi sınava girecektir. 1 sınava başvuran diğerine başvuramıyor. Eder 1.800 kişi. İngilizce çeviri işini herkes yapamayacağından bence puanlar epey inebilir.Tahmin tabii ki bu.
-
@escobar_p aynen dediğin gibi ben 1 kac puan yüksek kapatabileceğini bu sene puanlar yükseldi diye öyle dedim yoksa dedikleriniz doğru
-
1,25 ile kaçırdığım için çok üzülmemiştim:) daha kötülerini gördüğüm için olsa gerek.bankacılık uzman yardımcılığı hangi puan türünden almıştı acaba sanki o p 35 değildi
-
ancak şöyle bir durum var bankacılık uzman yardımıcılığının bir kısmı bilişim için ayrılır 15-20 tanesi öyle olmuştu gecen sene ama tabi belli de olmaz
-
@paretowilfredo yeminli murakıp ile, bankacılık uzmanı ne iş yapar? Aralarındaki fark nedir? Bununla ilgili yazınız var mıydı acaba? Gözümden kaçmış olabilir
-
@niloya http://ilan.memurlar .net/ilan/33556/ hayır p 35 actı o da bi kac puan türü daha var
-
Sanırım Sayıştay Denetçilikten sonra en kral maaşın verildiği yer BDDK Murakkıplık diyebiliriz. Derece ilerlemesine göre 7-8 Bin TL maaş alındığı bir kaç yerden bir tanesi. 45 kişi alınması, Sayıştayda yazılı sınavda elenenler için bir umut olabilir. O seviyelerde bilgi birikime sahip olanlar muhakkak değerlendirmeli.
-
@Affectio-Sctts hocam sağolun duygulandım valla bir zamanlar böyle ilanlar geliyordu Ne güzel günlerdi