Guydaş goy goy sayfası :)
-
@keynesin-amcası o da bir tercih tabi
-
@keynesin-amcası yorumum oraya gitti dimi en azından yardımcı oluruz birbirimize sevaptır böyle şeyler
-
@bombiksmori hahaha aycan kimseyle geçinemez @canaycan
-
@bombiksmori zmanı gelince sorarız canım kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz
-
@keynesin-amcası haahaaa alınmam da dayı iki tane yapıştıracak diye korkuyorum
-
@jevons burdakilerin hepsi çok dedikoducu aman dikkat et
-
@10sanli bizde R yok hocam
-
@keynesin-amcası yahu dedikodu yapıp da arkanizdan konusmuyoruz yani hocam hersey açık bam bam bam
-
@niloya hırkasız depresyon olmaz hemen tedarik edelim;) bu arada çikolatayla pek aram yoktur ama çok sevenlerin halinden anlarim:)
-
Ben geçen sene 6 yıllık sevgilime git hayatını çiz dedim benim ne olcam belli değil diye. Gitti bu yaz evlendi arkasından mutlu olsun dedim. 2 ay önce bana mesaj atmış ' ah mı ettin bana,hakkını helal et ' diye. Cevap yazmadım kocası kızar diye ama halbuki kız boşanmış. Bir yanım mutlu olamadı diye üzülüyor ama diğer bencil tarafım bensiz yapamadı diye egomu okşuo:) buda böyle bir anımdır.
-
Niye beni o GUY sayfasında yalnız bıraktınız. Ben de sizi arıyorum. Etkinlik var mı diye
-
@kozexpo anaaa naptin hocam hakkaten beddua filan mi ettin
-
Hangi hain @10sanli nın aycan kimseyle geçinemez iletisini beğendi çıksın ortaya iki çift lafım olcak
-
@bombiksmori aycandan kurtar beni nolur
-
@Nasip hocam geç olmadan buldun neyse bosver etkinlik yok bugün
-
hahahahahaha @canaycan
-
@10sanli beni everirken kimse kurtarmadı senin de kaçışın yok:)
-
@ddguy yok etmedim kendim dedim git evlen diye.
-
2016 sı iyi geçen birini daha duymadım benim de berbattı tek iyi yanı kpssden yüksek almamdı onu da kullanamıyorm
-
video izliyordum grubu unutmuşum ya