Guydaş goy goy sayfası :)
-
Yoklama alıyorum kim var kim yok ya biz bu kadar değiliz gençler
-
Bu sene Fener'de nekadar kötü ya harbi iki zevkim vardı o da gitti hayret bişey
-
@canaycan @keynesin-amcası ni yok yaz hocam
-
@bombiksmori anladık artık hepimiz elinden gelmeyen iş yok ogluma alcam seni henüz yok ama sabredersen bikaç seneye olur heralde
-
@canaycan hayırdır kahverengi gözlü mesajımı begenmişsin kafanda biri mi var
-
2016 hayatimin ennn zor yılıydı.Aile olarak çok ciddi imtihanlardan geçtik.Şimdi yeni yeni gűneş yűzűnű gősteriyo elhamdűlillah. Bazen Allah affetsin isyan ettiğim zamanlar oldu. Herkes kadar emek veriyorum neden hiçbisey olmuyo dedim. Ama Allah oyle zamanlar gosterdi ki bi zamanlar isyan ettigim seye sűkrettim ve inanın kendimden utandım.. Yani demem o ki űmitsizlik yok. Oyle bi zaman gelir ki olmadığına sukrederiz. Sabırla bekliycez merakla değil:))
-
@bombiksmori grubun anası son noktayı koydu dağılalım
-
@keynesin-amcası bu bekleyişler beni yaşlandirdi:) kendimi en az 20 yas daha yaşli hissediyorum;)
-
Her yokusun bi inişi vardır, çalışma masama yazıp yapıştırdım sabır her şey geçecek er yada geç her emek karşılıgını bulur bişekilde @bombiksmori
-
@10sanli hocam sen de meraklıymışsın ama evlenmeye dur şimdi arkadaşlar hocama kız bakıyoruz kahverengi gözlü kendi gibi birini arıyoruz kendini anlat hocam sen ben aklımda olanları yazcam birazdan buraya
-
Hangimiz büyük hissetmiyo ki hocam elbet neşemiz yerine gelecek @bombiksmori
-
@bombiksmori sen yaşlı hissediyorsun biz delirmiş bence normal bir insan kpss a sürecini yaşamaz
-
kendinize motive edin arkadaşlar ne yapın edin o masaya oturun sadece 90 gün bunu yapın.. karşılıgı elbet olacak
-
@canaycan ogluma alcam diyen kimse beni ogluna almadigi gercegi sonrasi bu tarz vaatlere inanmiyorum;)))
-
Birisi bana zahmet olmazsa bir özet geçsin sohbete bi yerden dahil olayım
-
@jevons izdivac uzerine bir sohbet donmekte:)
-
@canaycan Yakında Esra Erol'u koltugundan edersin.
-
@keynesin-amcası ya da kpss a surecini yaşayan bir insan normal kalamaz;)
-
@bombiksmori belki çocuklarımız birbirini alır o daha akla yakın aslında düşündüm de çok enteresan olurdu ya
-
@bombiksmori kanayan yaramız kız mı alıyoruz kız mı veriyoruz onu da diyin