Guydaş goy goy sayfası :)
-
@10sanli burdayim ama baska kimse yok galiba. Nerde bu @canaycan seni everecekti:))
-
ben burdaym da hiç tadım yok ya bu kurum sınavları hiç gelmicekmiş gibi geliyo bana bugün aşırı karamsarlık çöktü üzerime , denilen guy sayısı kadar duyum geldi hiç biri çıkmadı
-
@bombiksmori Yapmaz o öyle bişey ya sanmıyorum dimi @canaycan
-
@aylin-yılmaz kardeşim biraz rahat ol emin ol karamsar olunca bi şey cozulmuyo bugün o olumsuz konusmalar yapılınca beni bi ağlama tuttu öyle böyle değil hasta oldum sonra kendi kendime sakin ol sen Müslümansin kadere iman ettik sabır deyip beklicez gelirse bu grup kazanacak inşaAllah gelmezse de kpss var mecbur suç bizim değil hakkımızı yiyenin sakin ol hocam
-
Canım acayip kısır çekti aşeriyormuyum neyim
-
Napalım @aylin-yılmaz kardeşim ne kaldı sınava surda sıkma canını girer yine alırız puanımızı evelallah
-
@10sanli hocam hadi ver kriterleri
-
Hocam sen yapma bari su @canaycan 'a uymayın
@ddguy -
Cheeskek ci @bombiksmori yine yemek yapıyo herhalde
-
@aylin-yılmaz insan őnűnű gőremeyince karamsar olması işten bile değil. Ama" sizin şer bildiklerinizde hayır, hayır bildiklerinizde şer vardır" diye bir gerçek var hocam.. Allah bilir ama biz bilemeyiz
-
@10sanli her gün bi kurban seçiliyo maalesef bugün sende sıra evet listeye alıyorum hadi sunucunuz ben olabilirim
-
@10sanli bugünün talihlisi sendin @bombiksmori yle öyle kararlaştırdık ama sen çok nazlandın hocam geçen gün kızcağız nasıl kabullendi sustu kaderine razı oldu
-
@ddguy canınız ne çekiyosa sőyleyin:) hepsi gelir elimden;))
-
@canaycan tamam kahverengi gözlü olsun bari
-
@bombiksmori ben limonata istiyorum bol buzlu olsun afyon da sucuk yedim içim yandı resmen
-
@10sanli is guc durumu nasıl olsun
-
@ddguy limonata kolay iş hocam:)
-
@ddguy bide o kokuyla yolculuk yapıyon
-
Hocam benim gibi olsun hahaha @ddguy
-
@kürşad kardes pes etti resmen soka girdim