Guydaş goy goy sayfası :)
-
@miss-smith simdi sohbet eden yok ama kufurler hakaretler havada ucuşuyo:( baska baslık açtık ama memnun edemedik çok gerginler
-
@miss-smith en son orasi karisti dediler o zamandan beri girmiyorum o gruba. Sinav acilirsa biri haber versin goy goy yapalim derken sinavi kacirmayalim
-
@miss-smith onlar da yıpranmış belli ki düşünsene sabah kalkıp bakıyosun ki yüzlerce ileti var her sabah bizden olmayan her insandan küfürü yedik sanırsam
-
@Melis ben orayı da takipteyim ilan gelirse burda ilan ederim
-
Millet sarcak yer arıyo bence:) Herkes külhanbeyi şu internet ortamında zaten:D
-
@canaycan eyv
-
Kimler burda acaba
-
@10sanli burdayim:)
-
Genclerrrrrr yemin ederim içim şişti diğer sayfada bulamadım ben başlığı yaa ohhhhh be napiyonuz ya
-
bugün tgrt yapmıyoruz demi şehid yavrucak varken orda tweetlerimizin olması iibf ye yakışmaz @Şakir
-
@keynesin-amcası hocam adamsin hemmen uyardı beni gruba gel diye teşekkür ederim efenim
-
@ddguy rica ederim
-
Bende manyak gibi diğer sayfayi sahiplencem Diye ugrasiyodum ha burası bizim.diye
-
@10sanli hocam @john-nash bende gelirim dedi o işi ayarlayabilcen mi olur mu sence ne dersin
-
Hocam eyvallah ayarlarım ne demek @John-Nash fln ayarlayıp gideriz bu hafta gün belirleyelim ortaklaşa @ddguy
-
@aylin-yılmaz TGRT etkinliğini kaçırmazdı nerde kaldı bu kız yahu
-
@10sanli bugün yazmayalım ya şehit varken uygun olmaz burdayım okuyorum yazdıklarınızı
-
Bugün yapmicakmisiz hocam @aylin-yılmaz hocam öyle demişti
-
Len beni çağırdıniz gruptan çekildiniz gıcık misiniz bana
-
Aynen ha bi derse oturdum soru cözeyim dedim 7 tane bildirim vardı şimdi burdayım kimse yok hey millet @bombiksmori @canaycan @kozexpo @Melis nerdesiniz yahu