Guydaş goy goy sayfası :)
-
@10sanli 2017 bizim olsuun bu gruptakilerin olsun fal baktırmıştım kız bana evlencen demişti 2 yıl sonra, 2 yıl dolmak üzere iş olmadan evlenmeyeceğime göre kesin guy gelecek
-
@keynesin-amcası hadi hadi resmen bilmez ayaklarına yatıyosun hocam:) @canaycan a kimseyle anlasamaz denmis sen de begenmissin:))
-
@niloya bende farkettim ki ders çalışırken hep annemin yelegini giyiyorum kardeşimin uyarısıyla depresyonda olduğumu anladm daha giymiyorum onu
-
@keynesin-amcası hocam hayırdır Aycan diye birinden mi çektiniz
-
@aylin-yılmaz ben dedim atanmış bir guy atanmamış biriyle evlensin diye
-
@10sanli Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@bombiksmori hahaha aycan kimseyle geçinemez @canaycan
@keynesin-amcası bu iletiyi beğenmişsin de hocam onun hesabını soruyorum da sen pek takmadın beni
-
Ne zaman fal baktırsam yemin ederim mutlu bi haber alcaksın devlet isi görünüyo diyo arkadaş artık beni garip sevinsin diye mi söylüyo bilmiyorum yarın bidaha gönderecem kız su falıma bak diye gene aynı seyi derse engellicem @aylin-yılmaz
-
@ddguy güzel tespit
-
@canaycan okuyorum ben cvbı verdim okumamışsın
-
@keynesin-amcası valla şu an atanmış bi guy yok aramızda sen atan atanmamis guy al hemen
-
Başlığı acanı tebrik ediyorum diğer başlık feci bi hale donmustu:)
-
@keynesin-amcası atanmış atanmışla evlensin
-
@keynesin-amcası ozru kabahatinden buyuk:))
-
lanet olsun kim evleniosa evlensin ama yavaş yazın aloo:D:D
-
@bombiksmori hahaha
-
@aylin-yılmaz bunu yazmış olamazsın
-
@eylül goy goya hoşgeldiniz efenim
-
@jevons ahh bu kardeşlerimiz iyi ki var:) geçen yıl tam delirmiştim sabah uyanıp gömlek falan giyip derse öyle oturuyordum,mülakattan sonra toparlanamdım.şimdi de ilansızlık vurdu
-
Allah muhabbetinizi bozmasın
-
@aylin-yılmaz aynen çeksin alsın bu hayattan gerçi süreci yaşamış biri bir iki tahtası eksik olabilir ama şansa ne çıkarsa