Guydaş goy goy sayfası :)
-
Günümün en olumlu yanı: Annem hangi sınava calısıyon oğlum dedi. Valla calısıyom belki bir sınav gelirse hazır olayım hayal ama dedim. Niye hayal diyon Allah görüyor, önce tüm ailelerin çocuklarının içi sıra da senin emeğini boşa vermesin dedi. Amin dedim Aklıma etkinliğe katılan sizler geldiniz. Allah bize onların yüzünü güldürmeyi nasip etsin.
-
@10sanli benim baktırdığım kızın falı çıktı bir de muradın var demişti beyaz at çıkmadıı ya kızın dediği tüm kötü şeyler çıktı iyi şeyler çıkmadı
-
@niloya hangi mulakata girmistiniz
-
@keynesin-amcası gözümden kaçmış valla öyle bi cevap nasıl kaçmış bilmiyorum genellemeler hata doğurur hocam yapıyorsun yapma
-
@niloya Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@jevons ahh bu kardeşlerimiz iyi ki var:) geçen yıl tam delirmiştim sabah uyanıp gömlek falan giyip derse öyle oturuyordum,mülakattan sonra toparlanamdım.şimdi de ilansızlık vurdu
Buda ayrı iyiymiş ahaha:D
-
Amin kardeşim
-
@Melis mali hizmetler hocam
-
GİB'e giderken şunları söyleyin fln dediğiniz bişey varsa söyleyin iletebilirsek iletiriz sakın ''kadro'' demeyin nolur
-
@Nasip Amiiin dün annem tweet atarken yanımdaydı yazılanları okudu ah yavrularııım diye iç geçirdi kadın
-
@keynesin-amcası hocam Aycan yorumunu es gectiniz hayırdır
-
@jevons iyi bir şey amaa biz atanalım ondan sonra atanmış atanmışla evlensin yani kesin biz guy olcaz gözüyle bakıyorum işte:D
-
@niloya bende guya girmistim de guy magdurlarindan miyiz acaba diye sordum
-
@canaycan tamam sen farklısın @ddguy oldumu
-
@Melis guydan 84 aldım ankara 85 ile kapattı aralık ayı boyunca yataktan çıkmadım:)
-
Bence erkekler guy olsun. guy mülakatından elenen kızları alsınlar. linç is coming:D
-
@kozexpo coştu grup durdurabilene aşk olsun en kötü günümüz böyle olsun
-
@keynesin-amcası cik olmadı bu soruya cevap değil soruyu gecistirme oldu
-
@aylin-yılmaz ben sınava giderken giyceğim kıyafete kdr hayal ettim acayip hazırım ders hariç
-
@ddguy idare etsin
-
dün yazmıştık ya tgrt ye babamla beraber yazdık baya heycanlandı ama benimkini yayınlamadılar hiç sabah anneme demiş programı sardırıp tekrar izlemişler olsun iibfden bissürü yazan vardı okuduk hepsini dediler