Guydaş goy goy sayfası :)
-
@kozexpo bankalardan elenmemek asıl mucize
-
@ddguy Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kozexpo yahu hocam ailem biraz değişik benim eve ben bakacakmisim gibi Hayır dedi yazın baya olay yaşadık benim ailem.kabul etmedi erkek arkadasimin ailesi kabul etti sonra bizimkiler kabul etti onun ailesi vazgeçti şaka gibi
Dizi tekliflerine açıkmısınız:) bu nasıl iştir yahu
-
yalnız su halkbank'a iyi bileniyorum ya o bari olsa
-
@keynesin-amcası ben ilk defa giricem açılırsa çok korkuyorm sınavı tek doğruyla kaçırmaktan
-
@keynesin-amcası hocam kaç kişi alacaklardı kurum sınavlarında kaçıncı sıralardaydınız söyleyebilir misiniz
-
@mehmedoglu guy mu mhuy mu
-
@keynesin-amcası kalbimden vurdun beni şu an hocam alkış ben gruptakileri evlendircem
-
@keynesin-amcası ikiside mümkünse
-
@jevons kader o hacım
-
@keynesin-amcası 18 soru nedir ya
-
@aylin-yılmaz Adamları dövebilirdim o derece:) eleneceğimden adım gibi emindim:)
-
@kozexpo açık hocam varsa tanıdık senarist hemen görüşelim
-
@10sanli arkadaşım istanbulu kazandı çift maaş başlamadan hesaplara yattı 12 bin yatırdılar maşallah dedim
-
@aylin-yılmaz ben cevapladığımı düşünüyordum lakin beğenmemişler heralde:) aslında epeyce bi muhabbet ettiler bu hobi kısmından sonra soru çektik sonra tarih sordular sonra bilgisayarla aran nasıl falan diye konuştuk,hatta bi ağabey fıkra falan anlattı.zarfları çekince biri eyvah çok zor dedi ben de gülümseyip nasip dedim:) acaba çok mu güldüm:)
-
@mehmedoglu guy konya için girmiştim kpss 83 kurum 88 di 70 kişi alacakları elendim mhuy 75 yazılı mülakar 82 verdiler elendim 241 kişi alacaklardı mhuyda
-
@keynesin-amcası şu an ıspartadayim hocammm
-
@ddguy selam soyle .:)
-
@aylin-yılmaz soru yağmuruna tuttular bana sorulan soruları kime sorduysam cevaplamadı özellikle tarihten
-
@keynesin-amcası bunlar kurum sınavı puanları mı sıralamaları mı ?
-
@aylin-yılmaz 2 defa GUY dan elendim ilk mülakatta adam referanslarımın ismini okudu bunlar kim dedi okuldan hocalarımdı hocalarım dedim. Neden bunları yazdın dedi. Beni çok iyi tanırlar eğer kurum bilgi almak isterse dedim Adam dudak büktü. İki mülakatta da 4 er soru sordular bildim. Güzel evlilik var mı dedi iş yok iş olursa olacak dedim 2. Mülakatta hayırlısı dedi olmadı.