Guydaş goy goy sayfası :)
-
@mehmedoglu guy da sıralama yok mhuyda ki sıralamamı unuttum valla
-
Gençler dua edin şu ıspartayı kazanip muradima ereyim çok sıkıldım yeminle
-
SA.
-
@keynesin-amcası eyvallah üstad sağolasın inşallah bi daha ki seferde kazananlar listesinde adın olur
-
hadi ben kaçtım maliyeyi bitireyim bari.:)
-
@Nasip biz içerden sohbet ettik konyaspor ligi 3. bitirmişti transferlerden maçtan bahsettik güldük eğlendik sohbet havasıydı guy mülakatı yine elendik
-
@mehmedoglu inş referansız zor biraz ama deneyecez yine
-
@keynesin-amcası mhuy da referansız giren bi tanıdığım var. Onu görünce demekki oluyomuş diyorum
-
@niloya belki de az gülmüşsündür kusuru komisyonda aramak lazım bence sözlü mülakat aşamasına gelmiş bi insanın bilgisini sınamak değil amaç diye düşünüyorum
-
@mehmedoglu kurum sınavı yüksek se olabilir ama orda da 72 alana mülakatta 99 veriyorlar önüne geciriyorlar
-
@keynesin-amcası sen cevaplamış mıydım tarihte mi soruyorlar sadece alandan soruyorlar sanıyordum
-
@keynesin-amcası ben anlayamadım kardeşim benim bir de bişey dikkatimi çekti ilk mülakatta ızmırdı benim 1. Komisyon ikinci de aydın onu da 1. Komisyona vermişlerdi. 1. Mülakatta tanıştığım 4 - 5 kişiyle aynı komisyonda 2. Mülakatta karşılaştım gulustuk hatta hiç bırımızde mi gecememısız diye.
-
@aylin-yılmaz hele ki zarf çekilip soru cevaplanan bir mülakatta hiç değil ama insan çok dönüyor çok bakıyor oralara hocam.çok arıyor nerde hata yaptım diye.en güzeli nasibe inanmak
-
@aylin-yılmaz bencede bilgiyi sınamak değil amaç, bi hocam şöyle demişti, işi ne kadar istediğinizi açık açık belli edin, yapabileceğinizi vurgulayın, bi anlamda koparıp alın
-
@keynesin-amcası onun için kurum sınavlarına şu zamanda çok iyi çalışmak gerek
-
@Nasip referans olarak hoca değil de başkasını istiyomuş demekki kimsenin hakkı kimse de kalmaz inşallah
-
Kürşad kazanmış çok sevindim ama bze bi o haber getiriyodu o da gitti.Şunu anladım bnm dualarım kendim hariç kabul oluyo
-
mhuy da iki zarf vardı birinci zarflardan
1.tam kamusal mal
2.yürütmenin durdurulmasında durdurulamayacak istisnalar diye bişeydi tam hatılamadım
coğrafyadan ten
3 mekska bolivya kanada abd başkentleri
4.abd de bir dağ ı sordular
5.ümit burnu hangi iki okyanusu birbirinden ayırı
genel kültürden
6 cemal safi kimdir 3 tane şair söyle
tarihten
7 kudüse hangi padişah zamanında haçlılar girememiştir feth edeni sormuyorum dedi
8 selçukludan bir soru daha vardı
9 hazerfeni tanıyormusun dediler evet dedim ozaman hazerfenin türkçe kaşılığı ne dediler osmanlıca kelime dedim hatırlamıyorum dedim
5 6 tane daha soru vardı hatırlamıyorum onları -
çok üzüldüm arkadaşlar kötü tecrübeleriniz olmuş , bilginizin fazlasıyla yettiğine eminim zaten o aşamaya kadar gelmişsiniz , inşallah ilk gireceğiniz mülakatı geçersiniz hakettiğinizi alırsınız , Allah kimsenin emeğini zayi etmesin
-
@jevons nereyi kazanmış