Guydaş goy goy sayfası :)
-
Mülakatlara kalalım hepimiz orda zaten buluruz birbirimizi
-
@mehmedoglu menger de vardı sanki O dğlde benm gözüm korktu o kdr zor mu ya sadece vergiydi harcamaydı onları sorcaklar sanıyorm
-
@10sanli Allah nasip ederde görürüz inş herkes yakasına nickini yazıp gelsin
-
@keynesin-amcası bakalım downs buchanan ve tullock un maksimizasyon yaklaşımı işlerse maliye tüm ilanları bi anda verebilir arada konu tekrarıda yapalım
-
@mehmedoglu yap kardeşim .d korkmayın guy da maliyedeki gelir etkisini açıkla dedikten sonra çıkabilirsin diyen de var şans biraz
-
@jevons ben guy sınavına girmedim daha önce kolay demişlerdi bana, çıkmış sorular benimde gözümü korkuttu onun için çalışmaları hızlandırdı , sorular zor değil ama kelime oyunları falan var dikkatli olmak gerek
-
@keynesin-amcası öyle denilenlerin torpili yoksa ümidide olmaz heralde
-
@mehmedoglu olabilir:)
-
@mehmedoglu hocam ben gibe gittiğimde sorma fırsatı bulmuştum bi ara soruları bi ünivte hazırlıcak diye muhabbet vardı bana başkan yardmcısı kendi söyledi siz ztn buraya kpss gibi zor bi sınavdn geçip geliyosunuz sizi tekrar zora sokmanın bi anlamı yok inş nasip olur da bzde kolay bi sınavdan geçeriz
-
@jevons sınav yapmamızın tek sebebi para toplamak demeye getirmiş sanki
-
@mehmedoglu guy ücretsiz kardeşim
-
@keynesin-amcası bilmeden konuşunca böyle oluyo demek ki , eyvallah
-
@keynesin-amcası Kardeşim bu maliye bakanı paralı yaparsa hiç şaşırmam. Ama yapsın da ona da razıyız.
-
@Nasip mhuy paralıydı osym yaptığı için bi ön başvuru dediler 10 tl aldılar sonra asıl başvuru dediler 100 110 tl gibi bişey aldılar
-
@keynesin-amcası aynen kardeşim ben de girmiştim yazılı olmadı benim.
-
Başka işlere dalınca başlığı unuttuk ama kimse de kalmamış zaten. Bugun performansimiz pek yerinde değilmuş anlaşılan
-
ara sıra yokluyorum ben ders aralarında:)
-
-
@kozexpo bende ara ara baktım sessiz sessiz:)
-
@bombiksmori ya senn nikini görünce kafamda başka şeyler çağrışıo:D istemsizce gülüorum kardeşim:)