Guydaş goy goy sayfası :)
-
@jevons jevons kardinalist miydi? Geçen guy sınavında sormuşlar hangisi kardinalist değildir diye
-
@aylin-yılmaz halk bank servis görevlisi
-
@keynesin-amcası hocam sorular ne garipmis sen kaç soru cevapladin bu sorular arasından
-
14 tane vardı herhal @ddguy
-
@keynesin-amcası MaşaAllah bilgin ve ayrıca genel kültürün saglammis
-
@aylin-yılmaz İnşallah
Bir acayip derde düştüm herkes gider kârına
Bugün buldum bugün yerim,Hak kerimdir yarına
Zerrece tamahım yoktur şu Dünya varına
Rızkımı veren Huda'dır kula minnet eylememBana torpil bul diyene ben torpille girmem diyorum. Girmem de 2013 mezunuyum özele de yöneldim bu yıl çok şükür Allah nasip ederse Nisan da otelde muhasebeye cagırırız dediler. Vıjdanım rahat olur en azından
-
@keynesin-amcası höh ya baya zormuş
-
@Nasip keşke herkes sizin gibi düşünse vicdanı için şu hayatı yasasa
-
@aylin-yılmaz yine iyi bir iki kişiye saçma sapan afrikadaki ülklerin başkenti hristiyanlık mezhepleri ni sormuşlardı
-
@mehmedoglu google aramalar kardinalistmiş
-
@ddguy. İnanın vicdanı için yaşayan çok ben benim için demiyorum. Azınlıkta olanlar daha çok ortalıkta görünüyorlar.
-
@jevons senin iletileri gördükçe tekrar yapalım o vakit jevons, walras üç kişi daha vardı ?
-
@keynesin-amcası ilahi adalet yerini bulur bir gün , bizim tanıdık daha önce astsubaylıktan elenmişti , şimdi tekrar aradılar göreve başlayacak
-
@aylin-yılmaz inş
-
Mhuy mülakatına girmeden tüm ülkelerin başkentlerini, su kanallarını öğrenmek lazım, bi arkadaşa cebelitarık boğazı hangi iki ülke arasından geçer diye sormuşlardı.
-
iyi geceler arkadaşlar
-
@mehmedoglu bende oyle yapmıştım ondan cevapladım hepsini
-
@aylin-yılmaz iyi geceler
-
@keynesin-amcası adamlar sanki maliyeye değil meteorolijiye alıyolar ama severim o konuları onun için çok bişey demeyeyim
-
@mehmedoglu gelsinde inş gireriz yine