Guydaş goy goy sayfası :)
-
@kozexpo benim mulakattan elenmemem lazım yaaaa cildiracam elenirsem evlilik de hayat da hayal olacak
-
@Fabrizio hakkını helal et bence, seni zor zamanında yanlız bırakacak birinden kurtarmışlar.
-
Bizim bi arkadaş 2015 kpss'de hem P3'ten hem p35'ten 81 aldı, Guy Ankara'ya girdi ordan da 81 aldı neyse nasip değilmiş dedi 2016 kpss'ye girdi yine 81 aldı böyle bi istikrar olamaz. Bbası da kızmış bu ne lan hep 81 dalgamı geçiyosun benle demiş
-
@keynesin-amcası hocam Aycan bizim uni demiydi
-
@keynesin-amcası olmadı da senin hatrına olsun artık
-
@niloya bende istanbula girdim 91 aldim mulakattan sonra sonuc olumsuz olunca o psikolojiyle kpssye calistim cok kotuydu
-
@ddguy ins elenmezsin iki taneden elendim dünyam yıkıldı
-
@ddguy Niyeki eve sen mi bakcaksın:) erkek bakmak zorunda. evlenin gitsin:)
-
Inşallah hiçbirimiz elenmeyiz
-
@ddguy siz de deü denseniz evet
-
elenenler hangilerinden elendiniz mülakat sorularını cevaplamış mıydınız ben daha hiç girmedim mülakata
-
@canaycan
-
@kozexpo yahu hocam ailem biraz değişik benim eve ben bakacakmisim gibi Hayır dedi yazın baya olay yaşadık benim ailem.kabul etmedi erkek arkadasimin ailesi kabul etti sonra bizimkiler kabul etti onun ailesi vazgeçti şaka gibi
-
Ben daha hiç sınava giremedim o burda yok arkamdan sınava gitti desinler istiyorum
-
@aylin-yılmaz ziraat katılımdan elenmiştim. Sebebi fişlemişler beni adam açık açık belli etti:) badem bıyıklılar vardı o ara işte komisyonda:)
-
@canaycan DEÜ densiniz derken anlamadım ben
-
@aylin-yılmaz mhuy da 18 soru sordular 15 dk kadar içerdeydim 14 15 tanesini cevapladım guy da 6 sorudan 4.5 tane cevapladım yine olmadu
-
@Melis bazen böyle aa o da aynısını yaşamış dediğim birilerine sarılıp ağlamak istiyorum.Atlatması zor oldu gerçekten,ama beterin beteri varmış
-
Bende hiç bi sınava giremeyenlerdenim
-
@ddguy seni almayacaklar bu gruptan biriyle evlenecen kaderin bu