Guydaş goy goy sayfası :)
-
Zeynep kimse acık acık twtti okundı
-
Açıklıyorum zeynep benim:(
-
@kzxp kutluyorum
-
@miss-smith nasıldı twet bari
-
ne kadar çok atama bekleyen var
-
@ddguy iyiydi
-
izleyin bakın bnm fotolu tweetim yayınlanck
-
Bu erken evlenenler ne yasası bekliyor
Millet ne cabuk evlenmiş arkadaş bizde habire ders çalısalım -
@aylin-yılmaz düğün elbiseli fotonu attın inşallah. pijamayla felan attıysan ilanın geleceği varsada gelmez:))
-
@kzxp iibfyi süsleyip attım
-
@miss-smith kücük yaşta evlenenlerin kocaları şu anda küçüğün rızası olmadan evlendikleri iddia edilerek savcı tarafından kamu davası açılarak hapse atıldı kadınlar da bizi mağdur ediyosunuz biz severek evlendik eşlerimiz tecavüzcülerle aynı yasadan içerideler diye isyan ediyo
-
Aylin hariksın
-
@aylin-yılmaz hahaha bravo aylin
-
@aylin-yılmaz aylin harikasın kızım yaaaa pempe yapıskan kagıtlar
-
tevecühünüz arkadaşlar
-
@aycan hıııııım herkesin dersi ayrı... Evlenmesinler efendim evlencek yaslae bellli
-
@miss-smith bence bu düşünce yanlış benimde ananem genç yaşta evlenmiş şimdi dedem tecavüzcü mü yani
-
@aylin-yılmaz aylin yalnoz sunucu kadın iyice aşina olmuş derdimize bu ilan gelirse emeğin büyük
-
@aycan Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@miss-smith kücük yaşta evlenenlerin kocaları şu anda küçüğün rızası olmadan evlendikleri iddia edilerek savcı tarafından kamu davası açılarak hapse atıldı kadınlar da bizi mağdur ediyosunuz biz severek evlendik eşlerimiz tecavüzcülerle aynı yasadan içerideler diye isyan ediyo
tecavüz edip aile baskısıyla konuşturulmadıkları ne malum? devlet doğrusunu yapıyor ceza verilmeliki bir daha böyle olaylara yanaşmasın millet.
-
@miss-smith öğrendi sonunda özlem hanım da aslında bu foto işini @köyün-ağası daha iyi bilir ama bugün ortalıkta yok