Guydaş goy goy sayfası :)
-
@miss-smith hepsini asalım hocam haklısınız hatta asmayalım işkence edelim. Çok korkuyorum birazdan onları savunduğumu düşünüp dile getireceksiniz diye
-
@aycan her vergi çalışmamda o takılıo gözüme napym:) bide coberlik
-
@pomak katılıyorum hocam o yüzden istisnalar genelinin örneği olamaz dedim ya mağduriyet yaratmadan bu işlerin yapılması lazım
-
@kzxp üniversitede bana cober derdi arkadaşlar benim çok hoşuma gitmişti derste duyduktan sonra ağzımdan düşürmemiştim
-
@pomak savunmuyorsunuz o açık zaten anladım. Onlar hapisten çıkmak için vicdanşara dokunmasın ailem yuvam diye. Önce vicdanlı olup kız çocuguna ilgi duymayacak. Bu konular çok hasas azcık müsamma göstermek felaket olur. 2 ay önce bebeğe bile göz dikmiş pedofiller varken.
-
@miss-smith Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@pomak savunmuyorsunuz o açık zaten anladım. Onlar hapisten çıkmak için vicdanşara dokunmasın ailem yuvam diye. Önce vicdanlı olup kız çocuguna ilgi duymayacak. Bu konular çok hasas azcık müsamma göstermek felaket olur. 2 ay önce bebeğe bile göz dikmiş pedofiller varken.
hocam bi emrin ile İstiklal mahkemelerini kurmaya hazırım o derece gaza geldim:)
-
@miss-smith öyle zannediyorum ki aynı fikirde olup tartışmayı başaran tek milletiz
-
Canlar kaçtım ben hadi herkese iyi gecelerrr son çıkan kapıyı iyi çeksin sonra sabah açık buluyoruz tükkanı
-
@aycan balık ekmeği unutmadım ne zaman ısmarlıon:D
-
@kzxp keşke kurulsa böyleleri için
-
@pomak feminist duygular
-
Ne yazdınız bu kadar abooo:)
-
Sezen aksu gibiyim guy gelmiycek artik gitsin diyorum sonra gitme dur diye basliyorum. 2sn lik duygular var icimde.
-
@köyün-ağası ağam nerdeydin köyü ağasız bıraktın
-
@köyün-ağası fotolu tweetimiz yayınlandı bugün
-
rawls a göre toplumdaki en alt kesimin refahını artırırsak toplumunda refahını artırmış oluruz:)
-
@aylin-yılmaz müsait değildim ya gördüm twitterdan rtledim o fotoyu yarın bende yazarım artık:)
-
4t nin maliyede hala yeterli olduğu görüşündeym:) Millet fazla kaynakta boğuluyor diye düşünüyorum...
-
Ben de bir bilgi yazim yabancıların kullandıkları 3 siyasi hak - dilekçe hakkı , bilgi edinme hakkı , kamu denetçisine başvuru hakkı. Yabancıların da sorumlu oldukları siyasi ödev- vergi ödevi
-
@kzxp yeterli zaten teftiş maliye ile pekiştirmek lazım ama