Ruh eşini bulamamış iibfliler
-
Lutfen ruh esinizi bulduğunuzu düşündüğünüz an iibf nin atanma sürecini anlatın arkadaslar yola çıktıktan sonra geç olabilir..bu süreci bilmeyen anlamayan bizimle yürümeyi de beceremiyor cünkü
-
Atandıktan sonra takım elbisenizi çekin üstünüze ve Milli kütüphaneye gidin, illaki bulursunuz birini :))
-
damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor arkadaşlar:) başka mesleğe mensup arkadaşınız , eşiniz vs. varsa asla asla mantıklı gelmiyor bu süreç onlara:)
-
@toranj anlamıyor dostum onlar kpss kurum sınavı mülakat falan ağır geliyor onlara
-
Ruh eşi diye bir şey yok ki bulalım...
-
Sen önce liseye giriş sınavına tabi ol, sonra üniversiteye giriş sınavına mecbur ol ve en sonunda da kamu personeli olma sınavına mahkum ol. Bir de insanlardan ruh eşini bulması konusunda sağlıklı karar vermelerini bekle. 25 inde insanı 45'lik plak, 40 ında insanı 70'lik rakı yapıyorsun. Sonra da ondan yıllanmış şarap misali tat bekliyorsun
-
İş olmadan eş olacak kadar zengin ve şanslı olsaydım zaten şu anda bu forumda olmazdım.
-
@alageyik08 malesef ki öyle..
-
@Alageyik08 ve @James-Buchanan kırdınız kalbimizi, forumumuzu beğenmiyor musunuz?
-
@agor beğeniyoruz da hocam yaş olmuş bilmem kaç iş yok güç yok...
-
@james-buchanan 2.52 sonrasını armağan ediyorum o halde sana.
-
@agor Yok estağfurullah. Hayatım zaten ders çalışmakla geçti. Burada da yeni ilan var mı, son gelişmeler neler diye diye, kendimi sürekli burada buluyorum. Bazı şeyler sıra ile oluyor.
-
@agor Muhteşem bir şarkıcının muhteşem bir A1 parçası.
https://youtu.be/WEvLuvJmWTg Aklıma bunu getirdi. -
KPSS girmeden önce "Ruh İkizi, Dert Ortağı" arıyordum, Artık "Suç Ortağı" arayışındayım.
Gençliğimizin Katili KPSS
-
@sucuklu_oralet ah be sucuklu oralet....
-
@olursaolur, içinde söyledi: Ruh eşini bulamamış iibfliler
Lutfen ruh esinizi bulduğunuzu düşündüğünüz an iibf nin atanma sürecini anlatın arkadaslar yola çıktıktan sonra geç olabilir..bu süreci bilmeyen anlamayan bizimle yürümeyi de beceremiyor cünkü
Süreci bilende farketmiyor hocam, atandıktan sonra bizimle yürümeyi unutuyorlar
-
@kısırdöngü atandıktan sonra unutuyosa çok koymaz ya ne de olsa isim var gibi bi teselli sozu olur insanın ya da düğün parasına araba alır gezerim vs :))
-
@sucuklu_oralet hocam suç ortağı lafı çok güzel oldu
-
@olursaolur, içinde söyledi: Ruh eşini bulamamış iibfliler
@kısırdöngü atandıktan sonra unutuyosa çok koymaz ya ne de olsa isim var gibi bi teselli sozu olur insanın ya da düğün parasına araba alır gezerim vs :))
Yanlis anladiniz hocam bir taraf atanıp diğer tarafin atanamamasindan bahsettim, hem işsizlik hem ayrılık acısı koyuyor
-
@kısırdöngü offf o çok kötüymüş boyle bir durum olursa biz burdayiz guzel kardesim her türlü desteğe hazırız