Ruh eşini bulamamış iibfliler
-
@olursaolur, içinde söyledi: Ruh eşini bulamamış iibfliler
@kısırdöngü offf o çok kötüymüş boyle bir durum olursa biz burdayiz guzel kardesim her türlü desteğe hazırız
o dönemi atlattım çok şükür hocam teşekkürler
-
ruh eşimizi bulduk dedik ama şuan allah bilir kime eş olmaya çalışıyordur.
-
Bu başlık biraz daha hortlarsa bende hortlayacağım galiba admin kardeş bunları silmek mümkün müdür? ️
-
@rorschach159 hep sınav, hep mülakat yetmedi mi be? Bırakalım birileri de ruh eşlerini bulsun.
-
@agor 2 seneki önceki beni görürse eldekinden olmayalım
-
-
Yok hocam ekonomist birimi icin iadeli taahütlü mektupla da başvuruyu kabul etmişler dolayısı ile dışarıdan gelen başvurulara açıklar
-
Pardon arkadaslar baska başlığa yazarken yorumumun buraya düşmesi gibi bi durum oldu
-
atanınca bi anda sizi ruh eş adaylarınız bulmaya başlıyor arkadaşlar erkekseniz hemşire öğretmen kadınsanız bankacı mühendis öğretmen üçgeni ^^
-
Ruh eşimi buldum ama birimiz anya da birimiz konyada olduğu için konuşmuyoruz. Hani böyle filmlerde olur ya aynı zamanlarda aynı şarkıyı dinlersin . Aynı sanatçıdan hoşlanırsın ..bu zmana kadar onunla farklı şehirlerde hep benzer şeyler yaptığını fark edersin benzer şeylerden zevk aldığını fark edersin heh tamda öyleydi ama kara kader kör kader yanlış yerlerdeyiz
-
@tercihiniyap kötü olmuş. inşallah beraber olursunuz.
-
Olmayacak duaya amin demek garip olacak ama inşallah diyelim adettendir
-
@kısırdöngü bu şekilde öğreniyoruz işte Kendilerini böyle göstermeleri bizim için iyi oluyor ilerde böyle bir şey olsaydı daha da sıkıntılı olurdu
-
@tıpınbiraltdalı, içinde söyledi: Ruh eşini bulamamış iibfliler
@kısırdöngü bu şekilde öğreniyoruz işte Kendilerini böyle göstermeleri bizim için iyi oluyor ilerde böyle bir şey olsaydı daha da sıkıntılı olurdu
çok şükür bu bahaneyle kimin ne olduğu ortaya çıkıyor, atanmamizin gecikmesindede var bir hayır..
-
@tıpınbiraltdalı o çok doğru.
-
Ben bu salaklığımla, kısmetsizliğimle sittin sene ruh eşimi bulamam
-
@, içinde söyledi: Ruh eşini bulamamış iibfliler
Ayrıntılar olası durumlar en üst yetkili başkan adını açıklamak istemiyorum sınav olmayacağını söylemiş ancak kontenjan 3000 .Sınav yap derlerse biz on güne ilana cikariz demiş yardımcısı ise tüyo olarak 3000 kişi alınacak 1 ay içinde demiş.bunu yetkili şahıslardan öğrendim isim veremiyorum
-
Ruh eşi önemli mesele. Ruh eşimizi bulduğumuzu sandıklarımız yerine, bizim ruhumuzda kırıklara yol açmamaya çalışanlar bile baş tacı. İnşallah buluruz.
-
2 sene sonra merhaba
Kimler neler yapıyor iki sene önceye göre umarım herkes istediğini elde etmiştir -
başlığa bak şuan ben şok