BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Bddk murakıplık ilanı bir gelse..
-
Gerçekten artık çok uzattılar. Özel sektörde bazı fırsatların peşinden bile gidemiyorum şahsen, bu hem ülke için de çalışan beyin gücünün beklemede kalması üretim olmaması demek. Hem de tek tek her bireyin kişisel hayatı erteleniyor. Ya olursa diye bir özel kurumda da başlayamıyorum, şuan yds çalışıp hala kendimi geliştirmeye devam ediyorum, inşallah bu bekleyişlerimizin sonucu yüzümüzü güldürür... bu arada insan kaynaklarına bugün aradınız mı hiç ?
-
@Azure bizim grubu ilk mülakata çağrılan gruptu, birde salı açıkladılar perşembe mülakat vardı ondan dolayı aramıştırlar belki.
-
Yarın saat 5 6 gibi açıklarlar
-
Aslinda ben bu aksam aciklanabilir diye beklemekteyim de iste yarin da olabilir.
-
@Red bu ifadeyi kullandiginiza gore, guvenlik sorusturmalarinin tamamlandigini, siranin aciklamaya geldigini duymus olmaniz gerekir?
-
Bu hafta kurumu aradigimda bu hafta aciklanir dediler ama nedense guvenemiyorum
-
@pow3rtech şoyle ki burdaki gruba bazi arkadaslar guvenlik sorusturmasi bizim emniyete gelmemis gibi seyler yazmis bir suru.guvenlik sorusturmasi herkes icin yapilmaz asiller ve yedekler icin yapilir.guvenlik sorusturmalari bitti buna emin olun.bu hafta yayinlancak diye bir duyum aldim ama emin degilim duyum.
-
@bahad4r ozaman yarın sonuçlar açıklanıyor dediğinize göre, insan kaynakları mülakat tarihlerini belirlediği gibi açıklanma tarihini de belirlemiştir, netice itibariyle bir devlet kurumu, bu hafta açıklanır demişse büyük ihtimalle yarın sonuçları alırız hocam
-
@criminalawyer ins hocam temennimiz o yönde
-
Alırız inşallah arkadaşlar.bu benim 3. Mulakatimdi Bddk'da.Belki ilk memuriyetiniz olcak sizlerin ama ben artik sinavlara mulakatlar girip cikarak baya alıstım.Yine kadroyu doldurmalarini beklemeyin.ihtiyacimiz var diyip 3 kisi alip birakcaklar.o yuzden secilmek cok zor.daha once 2 kez kazandim mulakatlarda guzel gecmisti almadılar.yani ne istediklerini hala anlamadim.cok beklemeyin bence olursa cok sevinirsiniz olmazsa da yikilmazsiniz.ben siteye girip bakmiyorum bile o kadar umutsuzum
-
@Red bu dönem biraz farklı diye dusunuyorum.inşallah gecen herkese sans verirler.listeler dolmadi zaten.
-
@Arda07 bence cok umitlenmeyin.bundan oncekilerde de hicbir zaman liste dolmuyordu ki.gecen sene de aynisi oldu mesela.o kadar ihtiyacimiz var dediklerine bakmayin onlarin genel hali oyle
-
@Arda07 her dönemde aynı şeyleri söyleyip 4 5 kişi alıyorlar. Benim tahminim ilan edilen kişi sayısı kadar personel almak istemedikleri. Tabi bu dönemde durum farklı görünebilir.ama ben yine aynı durumun olacağını düşünüyorum.
-
@Arda07 ben de size katılıyorum, bu arada son günlerin paylaşım rekoru kırıyor bizim forum bugün yarın haber gelecek sanırım
-
@Red hocam sizin bölüm ne merak ettim?
-
@lawer12 siz hakimliği kazanmamışmıydınız yanlış mı hatırlıyorum
-
@criminalawyer yok hocam hakimlik mülakat sonucunu da bekliyorum
-
Yorumları okudum bana bugün açıklanacağına dair baya bir umut geldi. Foruma ve siteye bakmaktan helak oldum. Yeni duyum alan, kurumu arayan oldu mu bugün?
-
@nt geri sayım başlasın ozaman