BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@ziyaretci86 okumak istediğimiz kitap, izlenmek istenen film, gitmek istenen film vs bir sürü şey birikti...
-
@burcuburcu kesinlikle.
-
Duyurularda bugüne ait güncelleme görünce siz de bir an heyecanlandınız değil mi
-
@Gregory-Mahmut Kardesim bize mulakati beklerken İK muduru bizzat soyledi(Murakiplik); yakin zamanda aciklanir , sonrasinda g.sorusturmasi olur diye. Ben de bir iki hafta icinde aciklanir mi diye sorunca evet dedi lakin kac iki hafta gecti
-
Elinde olmayan sebepler cikmis olabilir dogrudur. Ya da tum kadrolar icin ortak aciklama olacaksa, son mulakat 25'i idi o halde o tarihten itibaren 'iki hafta' beklentisine girmiyor degil insan.
-
İçimdeki ses bugün açıklanacak diyor ya hadi hayırlısı bakalım
-
@catology inşallah hocam iyi haberler alalım hayırlısıyla.
-
Bence bu hafta da belli olmaz 1 2 hafta sonra belli olur gibi ama umarım siz haklısınızdır.
-
Güvenlik soruşturması için bir form göndermişler maille, size de geldi mi? Bu bir iki hafta içinde belli olacağı anlamına mı geliyor
-
@birsondakika muhtemelen kazananlara atarlar onu diye tahmin ediyorum. Bana mail gelmedi. Hayirli olsun
-
@birsondakika siz hangi pozisyon icin girmistiniz hocam?
-
Hocam belki de yine gruplara göre sırayla göndereceklerdir belli olmaz
-
@pow3rtech hukuk hocam
-
@birsondakika banada gelmiş mail hocam
-
sınava girdiğiniz alan neydi hocam? @eeengineer55
-
@Lucky7Chomei bilişim 1
-
@birsondakika mulakatiniz nasıl geçmişti referans varmıydı
-
Arkadaşlar mailin tam olarak içeriği nedir? Kimlere atılmış kazananlara mı mülakata katılan herkese atılacak mı?
-
@catology mulakata katilan herkese atilacak
-
@criminalawyer teşekkürler hocam