BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@ilanbekleyenadam Ekledim dostum en başa gözümden kaçmış
-
@Çağrı-Nicholson 78 handikaplı bi puan kardeşim. Murakıplık seçersen Risk budur
-
@paretowilfredo murakıplık için 87 bankacılık uzmanı için 89 puanım var hangisine başvurayım.. bir de tanıtım yazısından ben bir fark anlayamadım ikisi arasında? Hocam bir destek tavsiye lütfen?
-
@paretowilfredo sen adamsın adam daha güzel bir tarih olamazdı
-
@paretowilfredo Tarih risk alanların ellerinde şekillenmiştir. Yaz bunu güzel söz misali şansımı deneyeceğim
-
@Keymarsh Murakıplık asli denetim birimi kardeşim. Hem Bankalar Muhasebesi anlamında denetim yapar. Kısmen Mevzuat denetimi de vardır.
Uzmanların denetimi mevzuatla kısıtlıdır ve raporlarının Murakıplık gibi müeyyideleri yoktur.BDDK Uzmanı ise içgüveysinden hallice
-
@paretowilfredo benim puanım 87 sizce hangisine başvurmalıyım riskli mi murakıplık.
-
-
@paretowilfredo eyvallah adamın dibi
-
@paretowilfredo sanırsam oradan başvuru yapıcam rahatsız edicem ilk firsatta:)
-
@paretowilfredo eyw hocam sağol. Büyüksün Peki sınav zorlukları arasında fark var mıdır?
-
Çıkmış sorular ve geçmiş yılın puanları hakkında bilgisi olan ?
-
Bence bu bir milattı. İlanlar yakında dökülür.
-
@voshue @tarziktisat Kardeşim geçen sene Bankacılık 78.1 ile Murakıplık; 85.3 ile kapadı. Alım sayıları daha azdı
-
@Keymarsh Murakıplık bir seviye üstte olabilir kardeşim. Ama temel olarak farklılık olmaz diye düşünüyorum.
-
Umutların bittiği dönemde gelen bu ilan candır cann
-
@adem-simit o değilde sınava hazır değiliz yahu tüh puanada gelirse üzülürüm
-
@paretowilfredo kabul edilen puan grupları içinde en yüksek puanım 80 murakiplik olmaz herhalde bankacılık uzman yardımcılığı ile murakiplik arasında maaş ve diğer haklar açısından fark bulunuyor mu
-
@paretowilfredo alım sayısına ve ingilizce olayından dolayı 84 seviyelerine inme şansı nedir kardeşim
-
Arkadaşlar bu sınavların daha önce çıkmış soruları internette var mı ben bulamadım da?