BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
...................
-
@bestof92 Kardeşim halı hazırda Murakıplar üst kurul maaş farkını dava ile kazandılar. Onları alıyorlar şu an üst kurul düzeninde ücretlerini. Ancak diğerleri konusunda sorunlar var diye biliyorum. @aliveli kardeşim üst kurul uzmanı olarak daha sağlıklı bilgi verebilir bu ücret konusunda.
Murakıplar daha yetkili ve önleri daha açık haliyle. Diğerleri biraz daha kurumun memuru durumunda. BDDK'nın düzenleyici ve denetleyici fonksiyonunu yerine getiren Murakıplardır.
-
@khun Bi kere de trilyonluk ceza kesip bir bankayı alt üst edebiliyor adamlar. El ayak titremesin de napsın kardeşim
-
Uyucaktım sabah iş var, ilan geldi kalkayım ders çalışayım bari ️
-
@tarziktisat Açıkçası şu ilansızlıkta çeviri konusu bir şekilde hallolur diyerek başvuran aday oranı yüksek olacaktır kardeşim. 900 + 340 + 200 kişinin çağırılacağı bir sınavda çoğu kişi çekimser kalmayacaktır. Bu yıl özelinde durum böyle malesef.
-
Arkadaşlar geçen yıl çok hazırlıksız kurumun sınavına giren çoğu arkadaşım ingilizce hariç barajı geçmişti çok sert okumuyorlar
Hatta bi arkadaşım kar bulması gerekirken zarar bulmuştu ve geçmişti -
@paretowilfredo Canımız saolsun gelmezsede kpss de işe yarar bilgiler
-
@adem-simit O vergi kaçırmış lan o geçtiyse herkes geçebilir.
işin şakası bu sene daha da esnek olacağını düşünüyorum. Kurum fonksiyonunu yerine getiremeyecek kadar personel kaybetti. Ciddi bir fırsat bu alım gerçekten.
-
................
-
@khun Ankara'dan taşınmasaydı bizim eve de 5 dakika mesafedeydi. bakalım hayırlısı olsun hepinize dostlar. Ben müsadenizle uyuyayım.
Allah yâr ve yardımcınız olsun hepinizin.
-
@paretowilfredo kardeşim peki 2017 kpss den sonra bi alım daha olabilir mi sence benim puanlar bu alıma yetmicek gibi
-
p37 88.8 nerde kullancam bunu diyodum ilan geldi ama ondada ingiliççe var:D
-
Dostlar bankacılık uzmanı iibf için mi birde bddk uzmanının da mı altında bir pozisyon
-
Murakıp hariç Direk sayıları yazmamışlar ama çağırılacak kişi sayısından şu sonuç çıkıyor
45 murakıp
17 bankacılık uzmanı (iibf)
20 bankacılık uzmanı (bilişim)
8 bankacılık uzmanı (hukuk)
10 bddk uzmanı (iibf) -
Arkadaşlar murakıplık, bankaclık uzman yard ve bddk uzman yardımcılığı hepsi aynı sınava mı giriyor yoksa sınavlar arasında zorluk derecesi var mı ?
-
...............
-
Murakipliga 85 ile başvursam ihtimal nedir ?
-
...............
-
@Keymarsh Bilişim 10+10 oluyo hocam. Mühendislik için ve istatistik matematik endüstri için ayrı ayrı 200 çağrılmış. 10 10 dan 20 yani
-
Geldi gönlümün efendisi