BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@WilliamNiskanen bellide olmaz bee kardeşim belkide uzmanlıkta senin dediğin gbi olur veya sen 60"ı bulmuşundur belkide sonuçlar gelmeden ne desek boş, bilişimi kazanan bi arkadaşta ingilizcem iyi değildi bayap puan vermişler yazmış, bi gerçek var ki murakıplık bi tık daha üst, murakıplıkta TEK DERSTEN KALAN var mı acaba şuana kadar yazanlar hep 2 dersten kalmış, bn 3 yıl içinde yds 70 şartı olduğunu bilmiyordum
-
@iyimser16 hocam ayrıca tez olaylari da vardi. Cok guzel sma zorlu bi meslek bence.
-
@WilliamNiskanen abi çok şükür son yds ile birlikte yds 70 derdinden kurtuldum, akın dil diye bi kurs var, git orada 2 dönemde kesin alırsın 70"i teze gelince biz nelerle uğraştık onuda elbet yazarız, hayırlısıyla iyi haberler duysak hepsi halolur.
-
@iyimser16 Çoğu kurumda şart şu şekilde "Mesleğe girdikten sonra yds den 70 almak" yani atanmadan önce aldığınız yds sayılıyor mu bilmiyorum.
-
@iyimser16 O konuda doğru söylüyorsun hocam. Ben ingilizcenin eksikliğinin farkındayım lakin ne çalışabilecek ortam ne zamanim ne de maddi gücüm var. Hayırlısı ile atanirsam bi yere ingilizce açığımida kapatacağım.
-
@mustafakeser hocam ben az çok beklediğimi aldım çoğu dersten ancak tamamı 60 gibi sınır olur ya da kalır diyordum iki ders 61 60 muhasebe 69 ingilizce 90 ile kurtarmış. Ama ben de herkes gibi daha rahat okurlar diyordum herkes tam ne alacaksa ona göre okunmuş galiba. Benim merak ettiğim acaba ort 80 üstü olan var mı acaba çünkü ingilizce hariç 80 ve üstü almak hakikaten zordu.
-
@T.R.Malthus kardeşim bi kere 70"in üstüne çıkan çok uzun bi süre ara vermediyse bidaha alır biraz çalışmayla yds mantığını aldıktan sıkıntı çıkarmıyor, @WilliamNiskanen kardeşim bnm yds 65"di hazine ve kalkınma bakanlığının sınavlarını kaçırdım son sınavada onu sıkkınlığıyla girdim ztn her yerde bela oluyordu yds illa bi 70 koy cebine dio Tabi şartlarını bilmiyorum ama 500 lira civarı ahmet hocanın online dersleri var çokta faydalı aklında olsun, ingilizce öyle bişey ki bn vakıfbankın sınavını ingilizce yüzünden kaybettim, vakıfın sınavından daha zor olan yök dile girdim 2 hafta sonra 81.25 aldım.
-
@iyimser16 ben tek dersten kaldim hocam. Iktisat grubu 45, muhasebe 71, ingilizce 86, hukuk 68
-
@WilliamNiskanen daha güzel yaşanabilir bir şehir hocam
-
@seymat biraz insaf ya hakknzda hayrlısı olsn hocam
-
İktisat 52 muhasebe 82 ingilizce 78 hukuk 62
Kazanan arkadaşlara başarılar...
-
@Keymarsh sadece 8 puan ... cidden 0 insiyatif ins baska beklediğnz snvda hayrlı sonuclar alrsnz hocm
-
@hulyayasar hocam maydonoz olmuş gbi oldum ama bn o izmir yüzünden halkbankın sınavında çok fena patladım, onun yaşanabilirliği batsın Ben orada okudum şahane bi şehirdir ama kendisi inş kazanırsınız. @seymat ve @Keymarsh dostlarım geçmiş olsun çok pis gitmiş, bnde muhasebede aynı sizin gbi bekliyorum inş bu şekilde kaybetmem, tüm derslerden kalayım ama böyle olmasın çnkü bu bu şekilde kılı kılına kaybettiğim 3. sınav olacak yüreğim kaldırmayabilir artık. Ne olurmuş biraz daha puan verselermiş
-
iktisat:29 muhasebe:67
hukuk:92 İngilizce :88 iktisatta en kötü 60 alırım diyordum yapacak bir şey yok nasip değilmiş kazananları tebrik ederim -
bir daha sene girecek arkadaşlara tavsiyem iktisatı çok iyi çalışmaları gerçekten çok kıt okumuşlar 60'ı alamasam bile 29 alacak kadar yetersiz yazdığımı düşünmüyorum en azından 40-50 arası gelmeliydi
-
okuldaki hocalara okutsalarmış daha iyi olurdu diye düşünüyorum
-
@Lex-fori hocam bendede aynı ikt grubu ortalama düşürmüş resmen iktisat mezunu olup iktisattan elenmek koydu:(
-
@oguzhan24 ortalamada 80 i pek geçen olacağını sanmıyorum hocam çünkü iktisat-maliye gerçekten zorlayıcıydı puanları aşağı çeken unsur
-
@üyeadı5 senin kaç hocam iktisat
-
@Lex-fori 37:) nasıl aldım bende bilemiyorum