BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@hulyayasar hepimizin hakkinda hocam sağolun
-
@iyimser16 hocam valla benim bu 6. oldu. Allah kimsenin başına vermesin, ne sabır kaliyor ne ümit. Herkesin hakkinda hayırlısı.
-
@iyimser16 hocam ben antalyayı yazdm hocama moral olsun diye soylemiştim . inş bu sefer olur hocam ınann cok ısterm
-
@mustafakeser Haklısınız ama yinede iktisatta ben daha yüksek alanların olacağını düşünüyordum.Maliyeden ise tek soru sorulmuş desek daha doğru olur ama o da çok açık değildi kamu maliyesinin ilkeleri deyince çok farklı cevaplar yazılmış ben ise maliye ve 3 tanım sorusunu boş bırakmıştım bu yüzden diğerlerinden ancak 60 çıkar diye bekliyordum,bilenler daha iyi yapmıştır diye düşünmüştüm yani.
-
Önce kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, kazanamayanlar için üzüldüm, Allah başka kapılar açar inşallah. Kurumun önem verdiği ders iktisat, bu fazlasıyla belli oldu. Murakıplık diğer alanlara göre daha saygın, zor bir meslek. Bu sebeple kağıtları okurken daha dikkatli olduklarını düşünüyorum. Mülakata giren mühendis arkadaş, diğerlerine nazaran kötü geçen alandan yüksek puan aldığını belirtmişti. Umarım bankacılıkta alacakları kişi sayısından fazla kişi mülakata girebilir.
-
@Onceuponatime hocam dediklerine katılıyorum bnmde dikkatimi çekti ve inş dediğin gbi çıkar, insan ümitleniyor sonra yine hayal kırıklığı.
-
Bankacılık nasıl olcak acaba bnce 30 kişi bile kalmayabilir sözlüye murwkıplıga bakarsak
-
@Jakuppp Aciklansa da artik bi kurtulsak su oldu mu olmadi mi derdinden.
-
..............
-
Mülakata giren arkadaşlar bizleri bilgilendirirse seviniriz.
-
Bugun de aciklanmayarak uzdun bddk Guy falan umrumda degil. Sen aciklan yeter.
-
5inde de uzmanlık açıklanır 9-10 u da mülakat olur herhalde
-
murakıplığa girenler mülakatlar bittikten sonra sorulanları ortamı paylaşırlarsa iyi olur:)
-
Murakıp adaylarının mülakatları perşembe bitecek. Şimdi burda yazmak istemeyebilirler mülakatlar devam ederken. Ama perşembeden sonra mülakat konusunda deneyimlerinizi paylaşırsanız müteşekkir oluruz arkadaşlar.
-
Kurumla görüşüp diğer sonuçlar hakkında bilgi alabilen oldu mu arkadaşlar
-
Az önce bddk'yı aradım sınav sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili. Net bilgilerinin olmadığını, sonuçlar geldikçe sayfada yayınladıklarını söyledi önce telefondaki bayan. Ben sınava gireli yaklaşık bir ay olduğunu, önümüzde kpss olduğunu dile getirdiğimde, mülakatlar devam ettiği için yoğun olduklarını ancak önümüzdeki hafta içinde sonuçların açıklanabileceğini söyledi. Bu arada ben sadece bankacılık için değil tüm sonuçları sordum ve aldığım cevaplar böyleydi, paylaşmak istedim arkadaşlar.
-
@Onceuponatime Açıklansın artık. Aklımızda soru işareti olarak kalmasın artık. Bi umut olarak bekliyoruz.
-
@Onceuponatime Haftaya mı? Yarın bekliyordum acikcasi. Bu kötü oldu.
-
@WilliamNiskanen Yine zamanında dediğim gibi bu ay bitmeden her hafta bi sonuç, bi mülakat şeklinde devam edebilirler. Hocam açıklanmayan 3 bölüm kaldı. Onlar da alım sayısı az. Belki yarın bir kısmını açıklayıp mülakatını haftaya yaparlar, bir kısmını da haftaya açıklayıp sonraki hafta mülakatını yaparlar. Yani alım sayısı az olan iki bölümün mülakatını aynı hafta yapabilirler.
-
@hobbes84 hocam telefondaki bayan tüm sonuçların en geç önümüzdeki hafta içinde açıklanabileceğini söyledi. Ben de yarın bir bölümün sonuçlarını bekliyorum açıkçası.