BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Haftaya da mülakat yapacaklar ise bugün yarın bir grubu daha açıklarlar herhalde
-
Arkadaşlar sorularımı tartışsak biraz napsak vakit geçse, günde 100 kere buna bakmaktan canım çıktı
-
Ben de bugün düşük ama yarın kuvvetle muhtemel bir gurubun açıklanacağını düşünüyorum. Soru olarak tartışılabilecek, Bankacılık uzmanlığı için muhasebeden dönem net karını 15000 bulan varmıydı bunu bilanço koyduğumuzda aktif pasif eşitliğini verdi bende
-
@Onceuponatime Bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta başında diye duyduk bizlerde neredeyse bitmiş galiba kağıtların okunma süreci azıcık daha sabır bence gayet hızlı yürüyor her şey Ayrıca mülakatlar tamamlanınca yazacağım murakıplık mülakatında ne oldu ne bitti 2-3 saat daha sabır.
-
@T.R.Malthus hocam bekliyoruz heyecanla ️
-
@iyimser16 hocam sınavın üzerinden neredeyse 1 ay geçti. Ben muhasebeyi falan hatırlamıyorum pek açıkçası. Murakıp adaylarının mülakat sorularını bir öğrenelim, eğer olur da kazanırsak bize ne sorabilirler onu iştişare ederiz.
-
@Onceuponatime yok bee kardeşim bnde çoğunu hatırlamıyorum ztn, laf olsn diye söylüyorum, başka türlü vakit geçmiyor, murakıplığın mülakatı bittikten sonra arkadaşlar bişeyler yazsalarda biraz oyalansak, kafamız dağılsa
-
Bi mülakata kalsak herşey çiçek gibi olur aslında.
-
@WilliamNiskanen valla öyle olurda şimd 4 gözle bekliyorum, bakacam sonuçlara diğerlerinin hepsini geçmişim, muhasebeden kaldığımı görecem yine bi küfür savuracam.
-
@iyimser16 @WilliamNiskanen siz guya girmiyor musunuz? Bddk olsa çok güzel olur tabi ama bir yandan guya da çalışmak lazım.
-
@Onceuponatime aga bn giremiyorum yanlış sen
-
@Onceuponatime Ben Izmir guya da gireceğim
-
@iyimser16 hocam kpss var önünde ona asıl. Bırakma çalışmayı. @WilliamNiskanen ben de İstanbul guya gireceğim. Başarılar şimdiden hocam.
-
Her sey iyi guzel de simdi bir de olmazsa ve kiyidan olmazsa bu buhrani cabuk atlatmak gerekir.Beklemekten guy'a calisamiyorum.Istemiyorum da esasen guy olmayi.Ama maalesef kadro gozetecek halde degiliz.Hayirlisi olsun.Ben de Ankara icin girecegim.
-
@Onceuponatime ztn ben en başından beri onu yapıyordum kardeşim yaa bi kere bile imece vs çözmedim, ama buradan menfi bi sonuç gelirse onu çabuk atlatmak gerek işte
-
Benim de gönlümden geçen bddk elbette ama seçim yapacak durumda değilim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@Onceuponatime Vmy ye girecek misiniz hocam. Ben 83.19 ile başvurdum bakalım
-
Öyle tahmin ediyorum ki bitmiştir artık, öncelikle sınavda gördüğümüz nezaket ve insani davranışlar bina genelinde personel vs. de de devam ediyor onu belirteyim aslında olması gereken şeyi ne kadar övdük orasıda ayrı muhabbet.
Mülakatlardan önce sizi bir salona alıyorlar ki bizim grup için en azından telefonlarımızı mülakat öncesinde topladılar ve öğleden sonra ki grup bina salonuna girene kadar teslim etmediler haliyle çıkamadık da binadan bilişimciler için de uygulama bu yöndemiydi okumadım.Mülakat her zamanki gibi kendini tanıt vs. ailenizle ilgili zannediyorum özgeçmişte olmayan detay bazı bilgiler talep edebilirler, kardeşiniz varsa mesleği vs. daha sonra alan sorularına geçtiler 4 ana soru soruldu; grubun tamamına aynı soru sorular sorulmuş mülakat çıkışında konuştuk ki bence çok büyük bir + bu.Soruları söyleyip kendimi ifşa etmeyeyim fakat cevap verilemeyecek sorular sorulmadı hatta tam çerçeve sorular desem yalan olmaz.1 komisyon üyesi sorduğu sorunun çok üstüne gitti detay talep etti sürekli stres durumu vs. mi ölçmek istedi bilemiyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin şimdiden başarılar.
-
@Ricardiann hocam ben 1000 tl buldum
-
@T.R.Malthus eyvallah hocam. Umarım sizin de dilediğiniz gibi olur her şey.