Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
-
@guyan-gelmiş mhuy da yds göreve giriş değil görevde kalma şartıdır. Kimse girişte yds istemez. Göreve başladıktan sonraki 3 yıl içinde tez yds ve yeterlilik sınavını verirsiniz. Yds yi veremezsem +2 yıl daha verir sana ancak bu 2 yıl boyunca uzman depil uzman yardımcısı olmaya devam edersin. Bu 2 yılda da veremezsen vhki olursun Yani düşersin
-
@Priss hocam kendimi bildim bileli ingilizce görüyorum hem lisede hem uni de hazirlik okudum lisem ingizlizce ağırlıklı idi.o yüzden bana değil 5 sene 10 sene de verseler nafile
-
@Priss su mesaja ole bi cevap yazasim geldi ki bosver:))
-
Mhuy da p 48 ve 20 katı çağırılacak ,ağırlıklı düşünce ve öngörü bu mu kankalar ?
-
@guyan-gelmiş halledilir korkmayın
-
@Priss peki bu tez nedir hocam yüksek lisans tezi gibi mi
-
@MaxMin o kadar inçe elenip sık dokunan birşey değil tez ve yeterlilik hallolur kolay yani
-
Priss dostum gözümüz kulağımız sen de inşallah ilan gelir ya bumko talep toplama duyurusu da halen yapmadı insan endişe etmiyor değil
-
Performans raporunda bu yıl için 250 kişi gözüküyordu. Eylül gibi ilan gelir inşallah.
-
Temmuzu da bitiriyoruz artık talep toplama duyurusu da yok ortada ..
-
@yılmazadam
Priss Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:@1903bjk Of Of Mali Hizmetler Bingöl felan o talepler 1 yıla yakın oldu zaten toplanalı ilan kesin zaten sayı 250 onda sorun yok. Bende il il bilgisi var sayıların ama kesin olsun öyle paylaşacağım Ankara toplamda 70-80 payla en çok alan yer olacak yine
-
@Pozitif dostum bu yazıyı okudum zaten ama bumko son 2 sınavdır talep toplama duyurusu yapıyordu şimdi gelmeyince tereddüte düşüyor biraz daha netleşse de şu süreç rahatlasak..
-
@yılmazadam duyuru talep toplanması için yapılır. Talep zaten toplandı. Alımdan sonra ise yine duyuru yapılır talep toplanır ama alım ne zaman olur bilinmez. İlan için bayramdan sonrayı bekleyiniz eylül sonu ekim başı ilan gelecek diyebilirim..
-
sgk gibi mhuy'da da başvuru puanı 70'e düşermi sizce?
-
@yılmazadam ın söylediği doğrudur. Bumko en son 2015 kasım sınavı için talep duyurusu yayınlamıştır. Beklenen alım için bir talep duyurusu yayınlamamıştır. Ama burada mhuy arkadaşlar talep toplandı diyorsa herhalde toplanmıştır..
-
@slytherin Başvuru puanı 70'e düşse de sınava girebilecek son kişinin puanının 75'in altına düşeceğini zannetmiyorum. 75 dahi olmaz, öyle söyleyeyim. Çünkü alınacak kişi sayısının 20 katı sınava çağrılıyor. 250 kişilik alım olacağı söylentisi var ve bu da sınava 5000 kişinin davet edileceğini gösteriyor. Tek puan türünden alıma çıkarsa bir nebze düşük olur taban puan fakat birden fazla puan türü söz konusu olursa biraz daha yüksek olur. Son alımda 241 kişilik kadro açıldı ve 4820 kişi sınava çağrıldı. Tek puan türünden alım yapıldı, taban puan ise yaklaşık olarak 78 idi. Bu da 5000'lerde bir sıraya tekabül ediyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
@slytherin hocam 70in önemi yok sıralama bu sene önemli 250×20=5000 yukardan aşağıua 5000 aday mhuy yazmacağına göre oynama olur.Tabi puan türü çok önemli
-
Mhuyda kurum sınavının taban puanları olan atabilirse fikir açısından iyi olur kurum sınavı kaçla kapatmış asıl onu merak ediyorum ben
-
@vlkrt yanlış hatırlamıyorsam 40 doğruya mülakata kalabiliyordun.Bir de maliye ile hukukun katsayısı daha fazla.
-
@vlkrt Kurum sınavı puanlarına kimlik numarası ile bakılabiliyor. Kurum, taban puanı açıklamadı diye biliyorum. Fakat tahmini olarak 72 dolaylarında kapatmış olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca mülakata, kadro sayısının 4 katı aday çağrılıyor. Son sınavda 241*4=964 kişinin mülakata kalması gerekirken biraz daha sarkma olmuştu, son sırada yer alan ve puanları eşit olan kişiler olması hasebiyle. Benim puanım 75 civarıydı ve sıralamam 641 idi.